Back to Pomanderek

10. – Zafírkék Pomander

9 900 Ft

A Zafírkék és a Királykék Pomanderek támogatják a szeretet, az inspiráció, az odaadás, és a belső útmutatásba vetett bizalom legmagasabb szintű kommunikációját.
Kategória:

Leírás

A Zafírkék és a Királykék Pomanderek támogatják a szeretet, az inspiráció, az odaadás, és a belső útmutatásba vetett bizalom legmagasabb szintű kommunikációját. Segítenek rátalálni a materiális világ szellemi minőségeire, és elősegítik a belső béke megtapasztalását, hogy megtisztulhassunk, és kevesebb energiát fektessünk a korábban létrehozott gondolati mintákba. Az energia így szabadon rendelkezésünkre áll, hogy azt tegyük, ami valójában a dolgunk.

A Kék reprezentálja a mindannyiunkban élő anya és apa princípiumot. A Kék Pomanderek összehangolnak az isteni tervvel, védelmet nyújtva a rajtunk keresztül áramló kommunikáció során, mely magasabb szintekről ered.

A másvilágra történő átmenet is a Kék energián keresztül történik. A Kék övezi az utat az élet és halál között, mindkét irányban. Azoknak, akik egy betegség végstádiumában vannak, a Kék nyugalmat, békét és megnyugvást hozhat. Mind a Zafírkék, mind Királykék Pomanderek békével telítik az átmenet folyamatát, és energiát biztosítanak az életbe való visszatéréshez. Hasznos lehet azok számára, akik valamilyen módon a halál témájával szembesülnek munkájuk során, esetleg szülészeten vagy egyéb újjászületéssel kapcsolatos területen dolgoznak. A Zafírkék Pomander támogató energiákat biztosít a haldoklás folyamata során.

A Zafírkék Pomander elősegíti a meditációt, védelemmel és békével vesz körül. Hasznos lehet a különösen érzékeny emberek számára, vagy azoknak, akiknek nehéz a hatalommal szembesülni, esetleg éppen ők maguk töltenek be hatalmi pozíciót. Segít emlékeznünk saját természetes, belső hatalmunkra, hogy ily módon ne érezzük magunkat megfélemlítve olyan helyzetekben, amikor a hatalom külső megjelenési formát ölt.

A Zafírkék Pomander enyhíti a családon belüli fordított szerepekkel járó feszültségeket, amikor például az apa felelős a gyerekek neveléséért, és az anya a kenyérkereső.  Hiperaktív gyerekek számára csillapítólag hat. A Zafír a torokhoz is kapcsolódik, támogatást nyújthat azok számára, akik nyilvános beszédeket tartanak, vagy csoportokat tanításával foglalkoznak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„10. – Zafírkék Pomander” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.