022. Zafírkék Pomander – békét találni, összhangba kerülni az élettervvel

9 900 Ft

A pafírkék pomanderek támogatják az isteni szeretet, és a belső útmutatásba vetett bizalom érzését. A kék pomader béke érzését hozza nekünk a Forrásból.

Leírás

A pafírkék pomanderek támogatják az isteni szeretet, és a belső útmutatásba vetett bizalom érzését. A kék pomader béke érzését hozza nekünk a Forrásból.

Segítenek rátalálni a materiális világ szellemi minőségeire, és elősegítik a belső béke megtapasztalását, hogy megtisztulhassunk, és kevesebb energiát fektessünk a korábban létrehozott gondolati mintákba. Az energia így szabadon rendelkezésünkre áll, hogy azt tegyük, ami valójában a dolgunk.

A Kék Pomanderek összehangolnak az isteni tervvel, védelmet nyújtva a rajtunk keresztül áramló kommunikáció során, mely magasabb szintekről ered.

A Kék nyugalmat, békét és megnyugvást hozhat. Mind a Zafírkék, mind Királykék Pomanderek békével telítik az átmenet folyamatát, és energiát biztosítanak az életbe való visszatéréshez. Hasznos lehet azok számára, akik valamilyen módon a halál témájával szembesülnek munkájuk során, esetleg szülészeten vagy egyéb újjászületéssel kapcsolatos területen dolgoznak. A Zafírkék Pomander támogató energiákat biztosít, ha a segítői, gondozói hivatásunk sok energiát kivesz belőlünk.

A Zafírkék Pomander elősegíti a meditációt, védelemmel és békével vesz körül. Hasznos lehet a különösen érzékeny emberek számára, vagy azoknak, akiknek nehéz a hatalommal szembesülni, esetleg éppen ők maguk töltenek be hatalmi pozíciót. Segít emlékeznünk saját természetes, belső hatalmunkra, hogy ily módon ne érezzük magunkat megfélemlítve olyan helyzetekben, amikor a hatalom külső megjelenési formát ölt.

Erősen kapcsolódik a vízenergiához és az Unikornis lélekcsaládhoz.

Ha ezen a témán dolgozunk, hasznos lehet a számunkra még az Atlantiszi szívüveg is.

erről bővebben:

003. Egyensúlyüveg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„022. Zafírkék Pomander – békét találni, összhangba kerülni az élettervvel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük