006 Vörös Pomander – energetizálás, földelés

9 900 Ft

A vörös Pomander kapcsolódik leginkább a földeléshez, és a gyökércsakra megtisztításához.
. földelés
. energia
. szerelem

Leírás

A vörös Pomander kapcsolódik leginkább a földeléshez, és a gyökércsakra megtisztításához. A Vörös pomander jól alkalmazható a mindennapi szituációk során, egészen pontosan a hétköznapi élet támogatásában. Az elmélyült spirituális energiák és az aura magas rezgésszintje megnehezíti a földelést, és ezáltal a fizikai világban való jól navigálást. 

A vöröshöz kapcsolódik a gyökércsakra, a láb, a kéz, a gát területe, a külső nemi szervek, a “hátsó felünk”, a béltraktus legalsó szakasza, és a fizikai világ egyik nagyon fontos eszköze, a pénz.

A vörös pomander segít “visszahozni” az energiákat, hogy jobban működjünk a fizikai világ kihívásaiban, hogy tudjunk 2 lábbal állni a földön, és javuljon a kapcsolatunk a pénzzel, mint energiával.

Mi magunk is, akik spirituális munkát végzünk, gyakran használjuk a vörös pomandert olyan helyzetekben, amikor bizonyos értelemben kilépünk egy spirituális feladatból, pl. vége van egy oktatási hétvégének.

Segít a fizikai energiaszint növelésében.

 

Ha intenzívebb vörös energiára van szükségünk, ehhez a témához kapcsolódik a 89-es Aura – Soma palack, ennek az üvegnek a legnagyobb ajándéka a fizikai energiaszint növekedése, és hogy általa erősödik az önmagunkért való kiállás képessége.

Erről bövebben:

89-es Egyensúlyüveg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„006 Vörös Pomander – energetizálás, földelés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük