020. Türkiz Pomander – érzelmek kifejezése, kommunikáció

9 900 Ft

A Türkiz a Vízöntőkor Pomandere, s mint ilyen elősegíti az élet kreatív energiáinak felfedezését.

Leírás

A Türkiz a Vízöntőkor Pomandere, s mint ilyen elősegíti az Új Korszak kreatív energiáinak felfedezését.

Amit már biztosan tudunk a Vízöntő korról, hogy csillagászatilag kb 2150-ben következik be a tényleges váltás, így jelenleg egy “előárnyékban” vagyunk. Ezért valójában még csak most kezdjük felfedezni az ebben rejlő lehetőséget és szabadságot.

Tudjuk, hogy Atlantisz idején nem bántak jól a rájuk bízott tudással, így rajtunk múlik, hogy a türkiznek az árnyékoldalát (médiamanipuláció) vagy a fényét (szívbéli kommunikáció) éljük meg.

a türkiz felébreszti bennünk a kreativitást és a szabadság iránti vágyat. Ebben az önkifejezésben megélhetjük az individualizációt és az alkotás örömét. Fejleszti a kristályokkal és a dévákkal történő kommunikációt, összhangba hoz a számítógépekkel és a szilikon-alapú technológiával. A Türkiz támogatólag hat mindenféle kreatív törekvésünkre, úgy mint például az írás, festés és táncolás.

A Türkiz segíthet, amikor nem tudjuk meghatározni, hogy mit is érzünk, lehetővé téve, hogy kifejezzük mindazt, ami a szívünket nyomja. Ugyanakkor a Türkiz megvéd a sérülékenység túlzott megtapasztalásától, azáltal, hogy segít a szeretet és a törődés kifejezésében. Hasznos lehet a tárgyalások során is. Elősegíti a függetlenséget és támogat abban, hogy felelősséget vállaljunk az érzéseinkért és a cselekedeteinkért. Támogat abban, hogy kapcsolatba maradjunk mentális testünk archetípusos világával.

A türkiz energiákat még jobban megmozgathatjuk lényünk játékos oldalának felfedezésével, a Delfin-palackkal.

Erről bővebben:

33. egyensúlyüveg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„020. Türkiz Pomander – érzelmek kifejezése, kommunikáció” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük