009. Korall Pomander légpermet– összekapcsolja a térben tartózkodókat. intuitív kommunikáció csoporttagok között

10 490 Ft

A Korall Pomander a kapcsolódás és a kapcsolatok energiáit transzformálja. Ha nehézségink támadnak a kapcsolataink területén, különösen ha nem érezzük magunkat megbecsülve és értékelve, akkor a Korall segíthet visszaállítani az egészséges önértékelésünket.

Légpermet formában ajavasolt abba a térbe, ahol az embei kapcsolatok minőségén javítanánk. A korall-kapcsolódás egyenrangú és együttműködő. Hierarchia nélküli, kommunikatv. Ezeket az energiákat tudja behozni a térbe.

 

Leírás

A Korall Pomander segít, a nehézségink támadnak a kapcsolataink területén, különösen ha nem érezzük magunkat megbecsülve és értékelve, akkor a Korall segíthet visszaállítani az egészséges önértékelésünket.

Hasonló módon, amikor a viszonzatlan szeretetet vagy szerelem érzését tapasztaljuk, különösképpen ha nehezünkre esik szeretettel gondolni önmagunkra, a Korall támogat, hogy megszeressük a látszólag nehezen szerethető részeinket, s ez megkönnyíti azt, hogy képesek legyünk másképp reagálni bizonyos helyzetekre.

Segít megtanulnunk egy teljesen újfajta módon viszonyulni a szeretet és gondoskodás témáihoz. A Korall Pomander stimulálja az együttműködés és a nem-versenyzés szellemét. Képesek lehetünk örömmel és erőlködés-mentesen felvállalni a felelősségeinket. Amikor felismerjük és elfogadjuk félelmeinket, akkor közelebb kerülhetünk a szinkronicitás és az idővonal gyógyításhoz. Mind a Korall, mind a Narancs rendelkezik ezzel a hatással. Érdekes módon, a Korall Pomander hasznos lehet a magashegyi betegségek enyhítésében is.

A korall energia egy magasabb aspektusa a 105-ös Egyensúlyüveg, amely az arany energiákkal is kapcsolódik. Ezen belül is kiemelkedő, hogy ennél a palacknál a korall a vérvonalat gógyítja, a családon belül megjelenő “érték-önérték, mihez van lehetőségünk” minőségeit.

Erről bővebben:

105. Egyensúlyüveg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„009. Korall Pomander légpermet– összekapcsolja a térben tartózkodókat. intuitív kommunikáció csoporttagok között” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük