017. Olajzöld Pomander légpermet– szívnyitó energia, csoportos meditációkhoz

10 490 Ft

Az olajzöld pomander a szív sebeit oldja fel. Ha létezik esszencia az elengedés segítségére, hát ez az. Olvasd lentebb… 🙂

 

Leírás

Az olajzöld történetét úgy kezdjük, hogy az olajbogyó marinálódását értsük. Ahhoz hogy az olajbogyó finom legyen, egy marinálódáson kell átesnie, ahol olyan sós vízbe áztatják, mint az emberi könny.

Ezért fontos azt értenünk, hogy az olajzöld folyamat könyekkel jár együtt.

A szív felé vezető hidat hívjuk Olajzöld Hídnak is. Ez a szív kinyílásához vezető úton, amely valójában egy nagyspirituális fejlődés, mert megtanít arra, hogy az ember akarata és az Isten akarata nem feltétlenül egyezik.

Ugyanakkor ez az olajzöld marinálódás hozzásegít bennünket, hogy jobban együttműködjünk az isteni akarattal, és empatikusabbá váljunk, egy magasabb nézőpontból rálátni az élet érzelmi kérdéseire.

Az olajzöld pomander segít felülemelkednünk a szorongáson, a félelmeken és a csalódottságon, melyek az érzelmeinkhez kötődnek. Serkenti a feminin, szív-központú vezetői minőséget és együttműködést a verseny helyett, egyben fokozza azon képességünket is, hogy kiálljunk az igazunk mellett. Megvilágíthatja a lehetőségeinket, amikor valamilyen válaszúthoz érkezünk életünk során, vagy  éppen egy komolyabb döntéshelyzet előtt állunk.

Fertőtlenítő hatással is bír. A finomanyagi testeink területén hasznos a féltékenység, az irigység és egyéb nehéz érzelmek letisztításában, oldja a térrel kapcsolatos problémákat, pl. az agorafóbiát és a klausztrofóbiát.

Ezen a belső hídon haladva nagyon fontos hogy kapcsolatban maradjunk az önmagunk iránt érzett szeretettel, ezért jó, ha önmagunk gyengéd gondoskodására a Szeretetmentőt is használjuk. Különösen akkor, amikor úgy érezzük, a nehézségekkel magunkra maradtunk.

erről bővebben:

Szeretetmentő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„017. Olajzöld Pomander légpermet– szívnyitó energia, csoportos meditációkhoz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük