Sárga – 100 ml

10 490 Ft

A Sárga Pomander a napfény energiájával tölti fel lényünket, ezzel a bánat, a feszültség és a szorongás ellenszereként hat. Mérhetetlen öröm érzetét tárhatja elénk.

Leírás

A Sárga Pomander a napfény energiájával tölti fel lényünket, ezzel a bánat, a feszültség és a szorongás ellenszereként hat. Mérhetetlen öröm érzetét tárhatja elénk. Feloldhatja a negativitás, a cinizmus, az elutasítás vagy a depresszió érzéseit, és felemelő hatással lehet, ha a napfény hiányától szenvedünk, és emiatt kissé hibernált állapotban érezzük magunkat. A napfénnyel való kapcsolatánál fogva a Sárga Pomander segíthet az időeltolódás következtében fellépő “jet lag”, a hányinger, és egyéb utazással járó betegségek esetén.

A Sárga segít fejleszteni az önismeretet. Támogat a tanulásban és intuitív tudásunk asszimilációjában. A Sárga Pomander különösen jó szolgálatot tesz a függőségi mintáinak feloldásában és a méregtelenítés folyamatában. A Sárga különösen fontos az étel és a víz energiáinak feldolgozásában. Táplálékunkat nemcsak az ételből, hanem az egész környezetünk teljes energiamezejéből nyerjük, melyet pránaként előzetesen a solar plexusunkon keresztül fogadunk be. A Sárga Pomander erősíti a gyógynövények és az ásványok hullámhosszait, hogy azok helyreállító, regeneráló és kiegyensúlyozó hatással lehessenek a testünkre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sárga – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.