Back to 100ml

Mélymagenta – 100 ml

10 490 Ft

A Mélymagenta Pomander hasznos lehet olyankor, amikor sok energiát fordítottunk másokra, és most nekünk is szükségünk lenne egy kis törődésre.
Kategória:

Leírás

A Mélymagenta Pomander hasznos lehet olyankor, amikor sok energiát fordítottunk másokra, és most nekünk is szükségünk lenne egy kis törődésre. Gyengéden biztosítja a szükséges energiát, szeretetet áramoltatva az auramezőnkbe a felsőbb világokból. Támogat az önismeret felé vezető úton, hogy rálelehessünk legfőbb feladatunkra. Összekapcsolva az elsődleges vörös és a másodlagos lila tulajdonságait, a harmadlagos magenta színhez tartozó Mélymagenta Pomander egyszerre bír energizáló és nyugtató hatással is. Támogat abban, hogy fókuszáltak maradhassunk, és a megfelelő minőséget vigyük minden egyes pillanatba, így szellemi bankszámlánk egyenlege folyamatosan növekedhet. Ha törődő figyelemmel viseltetünk az élet apró dolgai iránt, úgy valószínű, hogy később a jelentősebb események majd gondoskodnak  magunkról. A Mélymagenta Pomander hasznos lehet akkor is, amikor egy családi helyzet éppen felbomlóban van. Energiával tölt fel, hogy letisztázhassuk a félreértéseket, és rendet tehessünk az életünk apró részleteiben, melyeket hajlamosak vagyunk félretenni a látszólag fontosabb dologok miatt. Ez a pomander segít abban, hogy hálával forduljunk a mindennapi tevékenységeink felé.

Azokban az időkben, amikor nehéz elegendő figyelmet fordítanunk a részletekre,  a Mélymagenta támogatást nyújt, gondoskodással vesz körül és segít, hogy valóban jelen legyünk abban, amit csinálunk. A Mélymagenta Pomander harmonizálja az intellektusunkat és az ösztöneinket, megnyitva a tudatosság és a megértés magasabb minőségeinek kapuit. Építőleg hat, és védelmező, kifejezetten depressziós időszakot követően. A Mélymagenta Pomanderrel könnyebben ráhangolódhatunk a természetre, és képessé válunk jobban fókuszálni a mély meditatív állapotokban.

A Mélymagenta Pomander stabilizálja a testmunkát bizonyos reflex vagy energia pontokon, amikkel az akkupunktura vagy a reflexológia is dolgozik. Segít lezárni az energiákat egy-egy folyamat végén. Néhány cseppet csepegtetve azon pontokra, melyekkel korábban dolgoztunk, segíti az energiák tartósabb áramlását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mélymagenta – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.