Királykék – 100 ml

10 490 Ft

A Királykék Pomander, a harmadik szemhez és homlokhoz tartozva serkenti a magasabb tudati funkciók fejlődését, úgy mint a tisztánhallás és a telepátia képességét.

Leírás

A Királykék Pomander, a harmadik szemhez és homlokhoz tartozva serkenti a magasabb tudati funkciók fejlődését, úgy mint a tisztánhallás és a telepátia képességét. Védelmet nyújt, amikor inspiráló információforrásokhoz kapcsolódunk. Minél több információt kapunk a kommunikáció során, annál inkább szükségünk van a védelemre: amint növekszik a fény, úgy válik a sötétség is egyre kíváncsibbá. A Királykék segít földeltnek maradni azoknak, akik utópisztikus idealistaként szívesen építenek légvárakat. Amikor mély depressziótól szenvedünk, akkor a Királykék kimozdíthat a belső izoláltságunkból, szélesre tárva képzeletünk kapuit. Erősíti az érzékszerveinken keresztül történő érzékelést, fokozza a művészetekben, a zenében és az élet élvezetében lelt örömünket.

Amikor nehézségekkel szembesülünk a kapcsolatok terén, akkor a Királykék segít megtalálni a megfelelő módot az összehangolódásra. A Királykék fokozhatja az érzékenységét azoknak, akik zenével, énekléssel, mantrákkal és hangszerek behangolásával foglalkoznak.

Megjegyzés: mind a Királykék, mind a Zafírkék Pomander erős borsmenta tartalommal bír Ha homeopátiás kezelést folytatunk, úgy legyünk erre tekintettel, a borsmenta ugyanis semlegesítheti a homeopátiás szerek hatását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Királykék – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.