14. – Djwal Khul

9 900 Ft

Kulcsmondat: Az Igazság keresése.

Kategória:

Leírás

Kapcsolódó üveg: B64

Szín: Smaragdzöld

Sugár: Smaragdzöld

Kulcsmondat: Az Igazság keresése.

Djwal Khul, másnéven a Tibeti Mester, segítőként és inspirálóként működött Alice Bailey Lucis Trust által kiadott írásaiban. Djwal Khul a leglelkesebb kutatók közé tartozik, pusztán magáért az igazságért kutat. Quintesszenciája támogatja az igazság keresését a kereső szubjektív reflekcióján túl, mely mint Nárcisszusz esetében, az objektív igazsághoz vezet. Djwal Khul az Igazság és a Cél keresője.

A Djwal Khul Quintesszencia segít megtalálni a szükséges belső teret, és a helyes egyensúlyt a belső és külső tér között, mely lehetővé teszi, hogy rálelhessünk saját irányunkra és szívünk igazságára. Stimulálja a zöld frekvenciát mind a hét fő energia centrumban, támogatva ezáltal az egyensúlyt és a harmóniát a finom testeinkben. Djwal Khul segítségével földeltek maradhatunk, miközben intuitív képességeink egyre nyitottabbak lesznek, anélkül, hogy az így befogadásra kerülő információ túl nehézzé válna. Amikor nagyon szomorúnak érezzük magunkat, akkor segít megtalálni azt a teret, ahol tisztábban láthatjuk helyzetünket, és segít fejlődni az önelfogadás képességének területén.

A kereső, Djwal Khul segít megérteni a természet ritmusait, törvényeit és mintáit, valamint az asztrológia és az ezoterika rejtelmeit.  Hasznos lehet azoknak, akik intuitív ismeretekkel rendelkeznek a Földön túli terekről.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„14. – Djwal Khul” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.