024. Sanat Kumara és Lady Venus Kumara légpermet, a gyerekkor gyógyítása

10 490 Ft

Kulcsmondat: A dolgok mélyére látni; az isteni tudatosság megélése a mindennapi életben.

Leírás

A Kumarák az Anyai és Apai energiák legmagasabb szintű princípiumát képviselik. Jelenleg ők felelősek az összes sugár beáramlásáért a Földre. Ők fejezik ki az „Amint fent, úgy lent” törvényét. Más szavakkal minden, amit tapasztalunk egyidejűleg létezik az isteni, az angyali világok, a Forrás, valamint a növények, az ásványok és az állati királyságok szintjein is.

Az összes sugár rendszerezőjeként a Kumarák segíthetnek kapcsolatba kerülni bármelyik másik sugárral. Ezért amikor nem vagy biztos benne, hogy melyik Quintesszenciát válaszd, akkor használhatod először ezt. A Sanat Kumara és Lady Vénusz Kumara Quintesszencia segít felfedezni, mi rejlik egy bizonyos körülmény gyökerénél, akár szóbeli bántalmazásról, akár érzelmi sokkról, akár problémás kondícionáltságról, kihívásokkal teli genetikai vonalról, vagy bármilyen más nehéz helyzetről van is szó. Segít megtalálni a pozitív női/férfi szerepmodellt önmagunkon belül. Abban is segít, hogy helyreállítsuk a testünk jobb és bal oldala közötti egyensúlyt az univerzális Anya és Apa princípiumok segítségével. Ebben az időben a Kumarák különösen aktívak a spirituális és a földi világ közötti híd megteremtésének segítésében. Mivel mindannyian az isteni lét szikrájából származunk, lényünk magában hordozza az Univerzum titkait is. A Kumarák táplálják azt a képességünket, amivel tudatába kerülünk saját fényünknek, így még nagyobb tudatossággal vállalhatjuk fel részünket az isteni terv kibontakoztatásában.

Ez a Quintesszencia új oktávot nyit a magasabb rezgésszint elérése felé. Ha esetleg kellemetlennek érezzük a Quintesszencia az illatát, akkor valószínűleg nehézségeink adódhatnak az elengedéssel, mely talán egy múlbéli érzelmi sokk témájához kötődik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„024. Sanat Kumara és Lady Venus Kumara légpermet, a gyerekkor gyógyítása” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük