022. Lao Tsu és Kwan Yin légpermet, a szenvedés elengedése

10 490 Ft

Kulcsmondat: Együttérzés; feloldozás a múlt alól

Leírás

Lao Tsu egy mester alkimista, az energiák átalakításának mestere. Kwan Yin az együttérzés és a kegyelem istennője. A Lao Tsu és Kwan Yin Quintesszencia támogatólag hat a regressziós terápiák során, előhozva elmúlt életekből származó információkat. Kwan Yin együttérzésével megérthetjük, elfogadhatjuk és megbecsülhetjük múltbéli tapasztalásainkat. Ezzel lehetőségünk van a mély béke átélésére. Ez a Quintesszencia felszínre emelheti az ősi kínai bölcsesség emlékeit is.

A Lao Tsu és Kwan Yin Quintesszenciával megérthetjük egy betegség hátterében rejlő okokat. A tudatosságunk előterébe helyezi lényünk legkooperatívabb, legkegyelmesebb és legkommunikatívabb aspektusait. Talán megoldunk egy problémát, és rálelünk a benne rejlő ajándékra. Gyakran, amikor megváltozatjuk a hozzáállásunkat és a gondolkodásunkat, azzal tendenciákat és körülményeket is váltunk az életünkben. Ez a Quintesszencia segít elengedi a feszültségmintákat a testünkben, érzelmeinkben és a tudatunkban. Javítja az energiacentrumaink működését. Használatával megtapasztalhatjuk az együttérzés és a tápláltság érzetét.

Lao Tsu és Kwan Yin a kegyelem és az együttérzés gyógyító áramlatát az Anya és Apa Istentől hozza. Ha a korábbi inkarnációink során a sokk élménye kapcsolódott valamely tapasztalásunkhoz, akkor Lao Tsu segít tisztázni ezeket a sokkokat, és segít megtapasztalni a múltbéli szituációk alkímiai átalakulását. Ez a Quintesszencia különösen hasznos lehet a szexualitással kapcsolatos sokkok enyítésében. Amikor nem ismerik el legnagyobb erőfeszítéseink értékét, akár gyerekként az iskolában, akár felnőttként egy hasonló helyzetben, akkor Lao Tsu és Kwan Yin együttérző módon enyhítheti, majd pozitív és felemelő érzéssé alakíthatja a sokkot vagy a csalódottságot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„022. Lao Tsu és Kwan Yin légpermet, a szenvedés elengedése” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük