Krisztus – 100 ml

10 490 Ft

Kulcsmondat: Újraenergetizálás, védelem és törődés.

Leírás

A Krisztus mélyvöröse az áldozatkész szeretet energiáját közvetíti, mely a törődés és a szeretet új szintjein jelenik meg. A vöröset a rajta átsugárzó fény rózsaszínné változtatja, a feltétel nélküli szeretet rózsaszínjévé. Lady Nada a feltétel nélküli szeretet legmagasabb vibrációjaként Krisztus hitvesének tekinthető.

Mindannyian megtapasztalhatjuk a Krisztusi energiát, ha megengedjük, hogy tudatossága megérintsen minket. A Krisztusi tudatosság nem feltétlenül a kétezer évvel ezelőtt élt történelmi személyhez kapcsolódik. Itt inkább arra a lehetőségre reflektálunk, ami Rudolf Steiner szerint jelentőségteljes lehet a 20. és a 21. század forulóján: amikor is többen szerezhetnek személyes tapasztalást a Krisztus energia jelenlétéről az aurikus mezőben. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a Krisztus-tudatosság Buddha testben jelenik meg. Bárki eljuthat a fejlődés ezen fokára legyen akár keresztény, buddhista, hindu, törzsi, gnosztikus, ateista stb.

A Krisztus Quintesszencia mélyebb megértést hozhat életcélunkkal kapcsolatban, és tisztázhatja a Földhöz fűződő viszonyunkat. Segíthet felvállalni a felelősséget saját fényünkért és önmagunk földeléséért. Személyes, belső kapcsolatot hozhatunk létre a Forrással. Krisztus magát a felébredt Öntudatot képviseli: az igazságot, mely az egységben fejeződik ki, a szót, mely hússá lesz, és magát a Logoszt. A Krisztus Quintesszencia támogatja felébredésünket, amint a kundalini energia felemelkedik a gyökér csakra területéről, a vörös energia központból, és a korona csakra felé indul. Segít felismernünk, hogy mi az életünk célja, és hogy mit akarunk létezésünkkel kifejezni a világban. Támogatólag hat a beszéd és az írás területére, a szavak teremtőerején keresztül.

A Krisztus Quintesszencia támogatja a női emancipáció folyamatát, és segít kiegyensúlyozni a a belső férfi és női energiákat. Nagyon hasznos lehet ezért a polaritás terápiákon. A Libanoni cédrus és az ősi balzsamos folyadékok aromájának köszönhetően felidézheti a karácsonyi energiákat és illatokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Krisztus – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.