004. – Hilarion

9 900 Ft

Kulcsmondat: Teret adni az újnak.  Az Út, az Igazság és az Élet.

Leírás

Kapcsolódó üveg: B53

Szín: Halványzöld

Sugár: Halványzöld és Smaragdzöld

Kulcsmondat: Teret adni az újnak.  Az Út, az Igazság és az Élet.

Az Út arra utal, hogy fokozott önismerettel az irányunk, a saját utunk tisztábban láthatóvá válik. A zöld igazsága a saját igazságunk kifejeződése. Az Élet arra emlékeztet bennünket, hogy amint egyre tudatosabbá válunk, egyre fénnyel telibbé, úgy fontossá válik az is, hogy képesek legyünk megjeleníteni életünkben a fény bennünk kirajzolódó arcát.

Hilarion segít megteremteni a megfelelő belső teret önmagunk teljesebb megismeréséhez. Lehetővé teszi számunkra, hogy rátaláljunk a békére a szükséges döntések meghozatalához. Hilarion tisztító hatással van a térre, alkalmat adva arra, hogy újjult erővel léphessünk vissza a jelenbe, miután elengedtük a már túlhaladottá vált azonosulásainkat. A Hilarion Quintesszencia támogatja szívünk magasabb szintű, érző aspektusait. Ha elengedjük a múlt érzelmi mintáit, akkor egy új megértés lehetősége tárulhat fel előttünk. A feszült időszakokban Hilarion nyugalommal ajándékoz meg, melyben tisztábban láthatjuk a helyes irányt.

Amint kezdjük egyre mélyebben megérteni a világ működését a gondolataink és az érzéseink által, Hilarion megnyitja a kaput saját bölcsességünk és igazságunk végtelen távlatai felé. Ekkor jöhet létre az egyén valódi integrációja.

Hilarion megtisztíthat és védelmet nyújthat a környezeti szennyező hatásoktól, valamint a külső és belső csalódásoktól is. Hilarion igazságra helyezett fókusza lehetővé teszi, hogy felfrissítsük lényünk azon aspektusait, melyeket esetleg nehéz lehet elérni más Quintesszenciákkal. Hilarion lehetővé teszi, hogy valóban megértsük a fény-testünk mivoltát. Ez nagyon jelentőségteljessé teszi a Quintesszenciák között, mivel a B53-hoz kapcsolódva  a B8-as, Anubis, Sárga/Kék üveg is megjelenik, mind számaik, mind színeik tekintetében. Ez a fénytest fejlesztéséhez, vagy létünk könnyedségéhez kapcsolja az Aura-Soma rendszerén belül. Anubis a túlvilági átjáró kapujának őrzőjeként a 42 felügyelő egyiptomi istenség mellett az átkelő szívének súlyát méri meg egy tollpihével szemben. Ha azt tesszük, amit tenni szeretnénk, lényünk megtelik könnyedséggel. Szívünk is könnyebbé válik. Fénytestünk tollai így a helyükön maradhatnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„004. – Hilarion” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.