114. Raguel arkangyal – a kapcsolatok gyógyítója

12 500 Ft

Színei: korall a mélymagentán

Raguel Arkangyal palackja 2015 november 11-én született 11 óra 11 perckor.

Magyar Kapcsolódása is van, Szepes Mária: Raguel 7 tanítványa c. könyvsorozata, mely a lélek kapcsolódásban rejlő gyógyulásokról mesél.

 

Mert Raguel a korall gyógyító, a kapcsolatok gyógyítója

 

 

Leírás

A korall mindig azt a kérdést teszi fel, hogy hogyan tudunk másokhoz kapcsolódni.

A kapcsolódási sérülés mögött mindig vannak tapasztalatok, ha nem is saját, de mindenképpen valós megélések, ezért fontos elfogadnunk azt a részünket is, amelyik sérülékenynek érzi magát az emberi világba való kapcsolódáskor. Talán emlékszünk még arra a gyermeki ártatlanságra, amikor bíztunk a Világ megtartó szeretetére, és azokra a tapasztalatokra is, amelyek ebben a bizalomban a korall törékenységét meghozták. Azonban minden ilyen tapasztalat az élet része, ahol fontos megtanulnunk felismerni azt, hogy kinek adhatjuk oda a bizalmat, és azt is, hogy egy törékeny tapasztalat csak egy szelete a világ teljességének.

Az Egyensúlyfolyadék felszínre hozza azokat a rejtett részeinket, amiknek gyógyításra és szeretgetésre van szüksége, és ennek az az ajándéka, hogy tudjuk, hogy ezzel dolgunk van. Amit érzünk, annak helye van, és az időnek ezen a pontján lehetőségünk nyílik ezt kimosni-átmosni magunkból az Aura – Soma esszenciáival.

Raguel a harmónia és a méltányosság angyala is, aki békét hoz a térbe, ahol korábban ez hiányzott. A megbocsájtás, a béke és a nyugalom angyala

Felébreszti bennünk az önmagunkkal való törődés és szeretet energiáját, mely gyógyítja bennün azt a minőséget, mellyel másokhoz tudunk kapcsolódni.

Ilyen módon ez a csoportenergiák védőangyala is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„114. Raguel arkangyal – a kapcsolatok gyógyítója” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük