Zöld – 100 ml

10 490 Ft

A Smaragdzöld Pomander gyógyír a szívcsakra számára, megnyitja és megnyugtatja a szívet, segít elmélyíteni a lélegzetet, ezért támogatólag hat bármilyen légzésterápia során.

Leírás

A Smaragdzöld Pomander gyógyír a szívcsakra számára, megnyitja és megnyugtatja a szívet, segít elmélyíteni a lélegzetet, ezért támogatólag hat bármilyen légzésterápia során. A helyes irány felé terel, hogy összekapcsolódhassunk saját szívünk igazságával. Konfrontációs helyzetben, vagy amikor nehézségeink akadnak más emberekkel, a smaragdzöld letisztítja érzéseink kommunikációját.

A Smaragdzöld Pomander megteremti a szükséges teret ahhoz, hogy megtaláljuk a saját utunkat, és hogy felszabadítsuk magunkat az elavult ideák alól. Segítségünkre lehet, amikor válaszúthoz érkezünk, és letisztítja a látásmódunkat, hogy új irányra lelhessünk.

A Smaragdzöld enyhíti az agoraphobia és a klausztrofóbia érzését. A béke érzetével ajándékozhat meg, és annak biztos érzésével tölt el, hogy saját terünk mindenkoron védelmet és tiszteletet élvez. Terapeuták és konzulensek könnyebben védhetik meg a klienseik és saját magunk közötti teret a Smaragdzöld Pomander használatával.

A Smaragdzöld segítőleg hat azok számára, akik a téren kívül érzik magunkat. Ahogyan az oltások  esetében egy vírus legyengített változata stimulálja az antitestek keletkezését, úgy egy kevés Smaragdzöld is hatékony lehet a földeletlen pillanatokban.

Mind az Olajzöld, mind Smaragdzöld Pomander kapcsolódik a térhez és az időhöz. Ebből következően javítják az emlékezőképességet. Amikor valamilyen kutatásba kezdünk, akkor a Smaragdzöld Pomander új kezdethez és tudatossághoz vezethet minket. Csillapíthatja a félelmeinket. Segít megtartani az egyensúlyt az esetleges érzelmi összecsapások során, és kaput nyit a negyedik dimenzió felé.

A Smaragdzöld tisztító és fertőtlenítő hatással bír mind a környezet, mind a finom testeink számára. Összekapcsol a természettel. Segít kapcsolatba kerülni a Föld energetikai mezejével, és megtalálni a szívünk és a Föld közötti összhangot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöld – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.