Türkiz – 100 ml

10 490 Ft

A Türkiz a Vízöntőkor Pomandere, s mint ilyen elősegíti az Új Korszak bölcsességének kommunikációját.

Leírás

A Türkiz a Vízöntőkor Pomandere, s mint ilyen elősegíti az Új Korszak bölcsességének kommunikációját. Javítja a kreativitást, támogatja a szívből áradó kommunikációt, és könnyíti az olyan inspirált, tömegmédia szintű, egy embertől a több felé irányuló kommunikációt, mint a rádióműsorokat, mozifilmeket, színdarabokat és a nyílt beszédeket. Megszünetetheti a lámpalázat és a technofóbiát. Fejleszti a kristályokkal és a dévákkal történő kommunikációt, összhangba hoz a számítógépekkel és a szilikon-alapú technológiával. A Türkiz támogatólag hat mindenféle kreatív törekvésünkre, úgy mint például az írás, festés és táncolás.

A Türkiz vonatkozik mind az induividuáció,  mind a személyes fejlődés kibontakozására, mely a medtitatív folyamatok velejárója. Használatával megállíthatjuk azon drámák és kondíciók újraélésének és ismétlődésének mintáit, melyek nem tartoznak saját individuális természetünkhöz.

A Türkiz segíthet, amikor nem tudjuk meghatározni, hogy mit is érzünk, lehetővé téve, hogy kifejezzük mindazt, ami a szívünket nyomja. Ugyanakkor a Türkiz megvéd a sérülékenység túlzott megtapasztalásától, azáltal, hogy segít a szeretet és a törődés kifejezésében. Hasznos lehet a tárgyalások során is. Elősegíti a függetlenséget és támogat abban, hogy felelősséget vállaljunk az érzéseinkért és a cselekedeteinkért. Támogat abban, hogy kapcsolatba maradjunk mentális testünk archetípusos világával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Türkiz – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.