Rózsaszín – 100 ml

10 490 Ft

A Rózsaszín Pomander az elfogadás légkörével vesz körül, segítve, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból, és olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk, nem pedig amilyenek lenni szeretnénk.

Leírás

A Rózsaszín Pomander az elfogadás légkörével vesz körül, segítve, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból, és olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk,  nem pedig  amilyenek lenni szeretnénk. Táplálja az érzelmi jóllétünket, melegséggel tölti el lényünket. A Rózsaszín reprezentálja azt a biztos pontot, mely mindannyiunk létezésének alapját képezi. A törődés bármit lehetővé tesz. A Rózsaszín különösen jól alkalmazható csoport energiák harmonizálására, és az aggresszió semlegesítésére. Kiváló bármilyen csoportmunka vagy találkozó kezdetén, hogy elősegítse a harmonikusabb interakciókat és a kölcsönös tiszteletet.

A Rózsaszín védelmet nyújt, amikor megnyílunk az igaz szeretet felé, segít elhinni, hogy szerethetőek vagyunk, és segít fenntartani a mások felé irányuló szeretet áramlását anélkül, hogy irritálttá vagy reaktívvá válnánk.

A Rózsaszín összhangban áll a rózsakvarc energiáival, mely egy különös jelentőséggel biró kristály az Egyensúlyüvegekben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rózsaszín – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.