Olajzöld – 100 ml

10 490 Ft

Mind az Olajzöld, mind a Smaragdzöld Pomander az érzelmek szintjén váltanak ki válaszreakciót.

Leírás

Mind az Olajzöld, mind a Smaragdzöld Pomander az érzelmek szintjén váltanak ki válaszreakciót. Hasznosnak bizonyulhatnak érzelmi kérdések feloldásában, és a dolgok szívét érintik meg.

Az Olajzöld Pomander segít felülemelkednünk a szorongáson, a félelmeken és a csalódottságon, melyek az érzelmeinkhez kötődnek. Serkenti a feminin, szív-központú vezetői minőséget és együttműködést a verseny helyett, egyben fokozza azon képességünket is, hogy kiálljunk az igazunk mellett. Az Olajzöld Pomander megvilágíthatja a lehetőségeinket, amikor valamilyen válaszúthoz érkezünk életünk során, vagy  éppen egy komolyabb döntéshelyzet előtt állunk.

Fertőtlenítő hatással is bír. A finom testeink területén hasznos a féltékenység, az irigység és egyéb nehéz érzelmek letisztításában, oldja a térrel kapcsolatos problémákat, pl. az agorafóbiát és a klausztrofóbiát.

Az Olajzöld Pomander megnyithatja a kapukat előttünk, hogy új térre találhassunk, képesek legyünk az elengedésre, különösképpen, ha erős érzelmeket és reaktivitást tapasztalunk önmagunkon belül. Üzleti vagy terápiás szituációkban elősegíti az egyik körülményből a másikba történő átmenetet, miközben segít összeszedetten a középpontban maradni. Keresztény terminológiával élve úgy is fogalmazhatnánk, hogy a Szent Lélek jelenlétének érzetét kelti. Amikor lélegzetünket rekeszimunk és hasüregünk  középontjába vezetjük, akkor új tapasztalást szerezhetünk a pillanat valódi megéléséről.

Az Olajzöld kifejezi a női intuíció bölcsességét, mely a gondoskodás minőségéből fejlődik ki. Ha félünk teret adni másoknak vagy magunknak, az annak következtében merülhet fel, hogy túlságosan elmerülünk az árnyékaink vagy a rejtett oldalaink világában. Az Olajzöld Pomander segít kiegyensúlyozottnak maradni. Támogatást nyújt abban, hogy megteremtsük a szükséges teret saját egyensúlyunk számára, hogy ne akarjuk manipulálni vagy kontrollálni azt, ami felmerül bennünk. A női bölcsességek egyike az együttérzés. Szorongó félelem esetén elősegíti az együttérzés kialakulását, bölcsességgel tölti meg a szívet feloldva ezzel a félelmet, és eközben segít rátalalálni a megfelelő útra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olajzöld – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.