Korall – 100 ml

10 490 Ft

A Korall Pomander szintén ébresztő hatással bír. Ha nehézségink támadnak a kapcsolataink területén, különösen ha nem érezzük magunkat megbecsülve és értékelve, akkor a Korall segíthet visszaállítani az egészséges önértékelésünket.

Leírás

A Korall Pomander szintén ébresztő hatással bír. Ha nehézségink támadnak a kapcsolataink területén, különösen ha nem érezzük magunkat megbecsülve és értékelve, akkor a Korall segíthet visszaállítani az egészséges önértékelésünket. Hasonló módon, amikor a viszonzatlan szeretetet érzését tapasztaljuk, különösképpen ha nehezünkre esik szeretettel gondolni önmagunkra, a Korall támogat, hogy megszeressük a látszólag nehezen szerethető részeinket, s ez megkönnyíti azt, hogy képesek legyünk másképp reagálni bizonyos helyzetekre. Segít megtanulnunk egy teljesen újfajta módon viszonyulni a szeretet és gondoskodás témáihoz.

A Korall Pomander stimulálja az együttműködés és a nem-versenyzés szellemét. Képesek lehetünk örömmel és erőlködés-mentesen felvállalni a felelősségeinket. Amikor felismerjük és elfogadjuk félelmeinket, akkor közelebb kerülhetünk a szinkronicitás és az idővonal gyógyításhoz. Mind a Korall, mind a Narancs rendelkezik ezzel a hatással. Érdekes módon, a Korall Pomander hasznos lehet a magashegyi betegségek enyhítésében is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Korall – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.