Fehér – 100 ml

10 490 Ft

Az első, Vicky által készített pomander az Eredeti Fehér Pomander nevet viseli. Fehér tartóban jelenik meg, mivel a fehér jelképezi a szivárvány összes színét. Benne mind a negyvenkilenc gyógynövény egyenlő arányúban található meg. Gyógyszerre emlékeztető illatát a cajeput és a bay illóolajok domináns aromája határozza meg.

Az alapvető kristályenergiák a Fehér Pomanderben a tiszta kvarc, a szelenit, és az apofillit. A Fehér Pomander funkciói közé tartozik a tisztítás, a kiegyensúlyozás és a védelem, az elektromagnetikus mezőre és az összes csakrára vonatkozóan. Hasznos lehet mindennapi alkalmazásra, méregtelenítő, erősítő és frissítő. Energetikai tisztító hatása lehetővé teszi a fény behívását, és olyan energiák fenntartását, melyek máskülönben a visszájukra fordulva zavaró hatást fejthetnének ki.

Leírás

A Szent Grál és a Solar Logos Quintesszencia megnöveli a kapacitásunkat a befogadás és a nyitottság területén, és elősegíti, hogy a kommunikáció rajtunk keresztül áramolhasson. A Halvány Olajzöld hidat képez a Solar Plexus és a szív smaragdja között. Lényünk minden aspektusában segíthet befogadóvá válni, és közelebb kerülni a kreatív feminin intuíció kibontakozásához. Emlékeztet arra, hogy bármit is keresünk, az már a birtokunkban van.

Lady Nada, Krisztus és a Szent Grál között lényeges kapcsolatot fedezhetünk fel. Lady Nada a halvány rózsaszínnel az önelfogadásról szól. Lady Nadát emiatt Krisztus hitveseként is emlegetik. Amikor a tiszta/vörös színeket összerázzuk, akkor a Lady Nada, B52-höz hasonló színt kapunk, mely szintén az önelfogadás témáival van összefüggésben. Az elfogadás hasonlatos a Kabbalah szó által kifejezett koncepcióhoz, mely a “befogadás” héber megfelelője. Amint egyre befogadóbbakká válunk, úgy valószínűbb, hogy megtaláljuk a kelyhet önmagunkon belül. A Szent Grál és a Solar Logos quintesszencia segít felismerni szívünk igazságát, hogy így tisztábban hallhassuk a Logos hangját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér – 100 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.