2. Gábriel Arkangyal esszencia-légpermet 100ml

10 490 Ft

Ez az esszencia segíthet abban, hogy a valódi potenciálunkat, sorsunk útját valóra válthassuk. Ehhez minden Isteni támogatást megkapunk, ha képesek vagyunk “meghallani az Isteni kommunikációt.

Ha szeretnél ezekkel a csodálatos szárnyas őrzőkkel kapcsolódni, gyere és csatlakozz programunkhoz:

Arkangyalok körében – 2019 december

Leírás

Az Arkangyali légpermetek összesen 4 Arkangyalhoz kapcsolódnak:

Mihály – védelem

Gabriel – isteni kommunikáció

Raffael – gyógyulás, intuíció

Uriel – dimenziókapuk

Gábriel a 2. az Arkangyalok sorában. Ő isten hírnöke, rajta keresztül üzen a Teremtő. A feladat rendszerint abban áll, hogy képesek vagyunk-e meghallani ezt a kommunikációt. Ha a hit gyenge, sokszor az égő csipkebokor is kevés, hogy az üzenet elérkezzen hozzánk.

De akinek a hite erős, az megtapasztalhatja, hogy Isten tenyerén senki nincsen elveszve, és valójában folyamatosan áramlanak felénk a segítő isteni energiák. A Gábriel esszencia segít kinyílni, hogy az üzenetek elérkezzenek hozzánk. 

Mindannyiunkban ott a képesség, hogy spirituális hallásunkat élesebbé tegyük, és ezeket a támogató üzeneteket és jeleket segíteni engedjük, és a Gábriel esszencia segít nekünk, hogy a lelkünk csillaga összekapcsolódjon azzal az isteni áramlással, amely gyengéden terelget minket az élettervünk megvalósításának irányába.

A légpermetet fújd a hálószobába, vagy ha angyali kommunikációval, gyógyítással foglalkozol, a szent térbe, és lélegezz mélyeket, hogy az energia beérkezhessen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2. Gábriel Arkangyal esszencia-légpermet 100ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük