Rád fog találni a szerelem, várd ki…

posted in: Olvasószoba | 0

Rád fog találni a szerelem, várd ki.

Eljön a te időd.

Suttogom a kövek közül.

Suttogom a mohák közül.

Megsúgom a széllel

… a vizek morajlásával.

Megsúgom, hogy jönni fog olyan, aki olyannak szeret, amilyen vagy.

Elárulok egy titkot.

Néha a csodák akkor jönnek, amikor a legkevésbé számítunk rájuk. Ezért kérlek, ne veszítsd el a hitedet. Ne akarj senkit magadhoz kötni, aki menne. Inkább hagyd meg őt szabadon, menjen, saját útján, és te engedj szabad folyást a könnyeidnek, hogy átmosson és megnyissa benned a szomorúságot, mert csak a lélek sötét éjszakáján keresztül jutunk ki a fénybe.

Adj magadnak időt és adj magadnak távolságot. Adj magadnak teret és lehetőséget arra, hogy a szíved szabadon fájjon, és a lélek megpihenjen az ürességben.

Szükséged van erre a csendre. Szükséged van a kiüresedésre, mert csak ebbe a térbe tud belépni az, aki meglátja a szemedben azt a szépséget, aki szeretni született.

Nem kell megmentened senkit.

Nem kell jobbá tenned senkit.

Nem kell megnevelned senkit.

Szárnyaló magasságokat kell megélned, önfeledt szerelmet, vágyat és tüzet, amiben két lélek egymás köré fonódik és ketten együtt többek lesznek. Azt kell megélned, hogy kellesz, hogy vágynak, és akarnak, hogy ez annyira erős, hogy egy szemernyi kétséged se legyen afelől, hogy Te fontos vagy.

De ezt a szerethető, fontos, kedves lányt, aki vagy, csak most, ebben az egyedüllétben ismerheted meg igazán. Ez az az idő, amikor felteheted magadnak a kérdést: mi tesz engem boldoggá?

Minek adjam oda az időmet és az energiámat, itt és most az egyedüllétben, ami boldoggá tesz?

És akkor, ezt a belső ragyogást megtalálva, már lesz mit megosztanod.

Rád fog találni a szerelem, várd ki.

Rád fog találni, mert vannak elkerülhetetlen találkozások, sorsszerű pillanatok, amiket nem kerülhetünk el. Higgy a végzetben, hidd, hogy minden egyes pillanatodban a sorsodat éled, és ez visz a jövőd felé.

A Sors beteljesülése nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel.

Készülj fel.

Készülj fel bölcsességgel, belátással, befelé figyeléssel, hogy amikor elérkezik a pillanat, jelen lehessél benne. Hogy amikor megérkezett, akire régóta vártál, a szíved figyeljen, ne az elméd, a szíved, az intuíciód szóljon hozzád, hogy átláss előítéleteken, listákon és értelmetlen ideákon.

Engedd, hogy a szíved megtegye útját a múlttól a jövő felé, hogy nyitott tenyér, Maha Mudra legyél annak, aki megérdemli a szerelmedet.

Ha szeretnél boldog párkapcsolatot, olvass tovább ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük