Párkapcsolat online tanfolyam

posted in: Online oktatás | 0

Szeretnél boldog párkapcsolatot?

Szeretnéd, ha egy férfi a tenyerén hordozna?

Szeretnél végre megélni egy olyan nőiességet, ahol a lelketek találkozik?

Lehet boldog párkapcsolatod

Ha most itt vagy,  és ezeket a sorokat olvasod, tudd hogy nem vagy egyedül. Mindenkiben vannak párkapcsolati kérdések, akár egyedülálló, akár nem, egész egyszerűen azért, mert életünk boldogságának legalább az 50%-át emberi kapcsolataink teszik ki. Eközben a válások és különköltözések aránya ma Magyarországon 65 %. Pedig lehetne ez másként is…

Így segítek neked

  1. Először Rólad mesélek, és a saját lényed megismeréséről, önszeretetről, a lélek változásairól.
  2. Utána “Róla” mesélek, azaz a férfiakról, és minden részletről, amit tudnod kell az Ő működésükről, szerelmükről, elköteleződésükről
  3. Majd utána következik a “Rólatok” rész, amikor is minden tapasztalatomat és tudásomat megosztom, ami a sokszínű és szenvedélyes szerelemhez szükséges, sok történettel, feladattal, izgalmas tényekkel és véleményekkel.

Mit fogsz megtanulni a Párkapcsolat online tanfolyamon?

10 leckén keresztül megyünk végig, hogy hogyan jutunk el a szingli léttől az elkötelezett, biztonságot nyújtó párkapcsolatig. Minden lecke végén lesz egy házi feladat, amit ha megcsinálsz, tapasztalni fogod, hogy mennyire megváltozik a világ reakciója a nőiességedre.

10 héten keresztül vezetlek és bontogatjuk együtt a szirmaid, hogy igazán megélhesd a nőiességedet a szeretett férfi oldalán.

És mindezt online!

Ez a kurzus végtelenül hiánypótló azoknak a nőknek, akiknek kevés a szabadidejük, és nem érnek rá hétvégi kurzusokon tölteni azt a ritka és kevés szabadidejüket.

Ráadásul a leckéket hallgathatod mosogatás közben, vasaláskor, úton, autóban ülve, buszon zötyögve, sőt még akkor is, amikor a gyerekek a kádban vannak.

Itt te oszthatod be az idődet.

Témák, amiken végigmegyünk:

olyan kell neked, aki úgy szeret ahogy vagy. 7 milliárdan vagyunk a földön, egészen egyszerűen tiszta logikával láthatod, hogy kell legyen neked is párod.

10 dolog, amit meg kell tenned, ha szeretnéd, hogy a normális férfiak odamenjenek hozzád udvarolni.

10 jel, hogy nem számol Veled komolyan. Avagy hogyan szűrd ki a link alakokat.

Hogyan lehet elkerülni az online ismerkedést, ha nem akarsz társkeresőzni.

Hogyan működhet az online randizás, ha belevágsz.

Miért vágynak annyira a nők arra a bizonyos első találkozásra, ami nem megszervezett, spontán és váratlan?

Mire figyelj az első randin, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.

Mi a fityfene az a bizonyos kémia, és hogyan tud ez nekem segíteni, hogy az izgalom és a biztonság is meglegyen a párkapcsolatomban.

Miért lesz unalmas idővel egy párkapcsolat, és mit tehetünk ellene.

Hogyan zárjuk le a múltat, és engedjük el, aki a boldogságunk útjában áll.

Hogyan nyissak egy jobb jövő felé, ha erős vagyok, de a lelkem elfáradt.

Miért kell, hogy beleszeress abba is, akit megszenvedsz.

Mik a valódi jelei annak, ha egy férfi szerelmes?

10 titok, ami a hosszú kapcsolat titka.

Párkapcsolati tanácsadás

Párkapcsolati tanácsadóként látom azt, hogy mennyire nehéz egy férfit megmozdítani, hogy megmentsünk egy kapcsolatot. A fenébe is, akkor csináljuk meg nélküle!

Az évek alatt megtanultam, hogy ha átadom a nőknek a Tudást, ha “hazaviszik a terápiát”, képesek bemozdítani a férfit, és újrakalibrálni 2 ember kapcsolatát. És egyébként igen, nekem is így kellett megoldanom. Gyakorlatilag minden terápiában ott akadtunk el, hogy a másik félnek is mennie kellett volna, aki persze nem akart. Tipikus férfi. Előbb vág fel egy kaloda fát, mint hogy az érzéseiről beszéljen egy idegennek.

Így aztán saját életemben is megtapasztaltam, hogy ha szeretem a férfit, akivel élek, akkor úgy tudom őt megmozdítani a változás felé, ha először én mozdulok. Ahogy én változok, és van eszköz és megoldókulcs a kezemben, úgy őt is alakítani tudom.

Szeretném ezt a kulcsot a kezedbe adni.

Mindenhol azt hallod, hogy nem változtathatod meg a másik felet?

De.

Tényleg.

Nyilván nem lesz belőle másik személyiség, de ha van aki és ami motiválja, akkor változni fog. Nekem elhiheted, én megcsináltam. A mi házasságunkra senki nem fogadott volna, aztán az lett, hogy mi egyre jobban szeretjük egymást, egyre jobban működünk együtt, és akik ellenünk fogadtak, azok… hát mondjuk úgy, nem lett igazuk.

De ehhez kellett az a hosszú út, amin először elindultam egyedül, és kellett az is, hogy a férjem engem akarjon, annyira, hogy jöjjön utánam a változásban.

És a slusszpoén…

Ahogy én változtam és alakultam, egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem csak a férjem akar engem, elkezdtem meglátni annak a dinamikáját, ahogyan a férfiak udvarolni kezdenek, ahogyan nyitnak egy nő felé. És erre jött a tapasztalat, hogy ez bemozdítható.

És nem, nem kell csúcskategóriás nőnek lenned.

Én kicsi vagyok, gömbölyű, vicces 2 gyerekes anyuka, de semmi, még egy szakajtó gyerek sem tartja vissza azt a férfit, aki udvarolni akar.

És ez tanulható!! 

Hogyan szelídítsünk meg egy férfit? 🙂

Szeretettel. Elsősorban szeretettel. Azzal a tudattal, hogy ha 2 ember megtanulja jól szeretni egymást, azzal mindketten óriásit nyernek.

Tök jó lenne, ha a férfiak jönnének hozzánk tanulni, változni, de 20 év tapasztalata azt mutatja, hogy ez az egész nekünk nőknek fontos. Nő vagyok magam is, asszony, anya, feleség, és a Te nyelveden szólok. Ismerem az érzéseidet, tudom, mit gondolsz, és azt is, hogy mit szeretnél. Én Veled vagyok.

És saját életemben megéltem, hogy ha egy nő megmakacsolja magát, és azt mondja, azért is boldog leszek, képes lesz egyedül változtatni egy kapcsolat sorsán.

Képes lesz egyedül változtatni, változni, belülről növekedni és szirmokat, virágot bontani, nőiességét megélni.

Az élet lényege az öröm és boldogság megélése

 

A leckék 45 percesek, és összesen 10 lecke van.

Ez a videós online tanfolyam azért van, hogy én átadhassam azt a tudást és tapasztalatot, amit a főiskolás évek óta, ahol a nőiességet kutattam, egészen 40 éves koromig, 2 gyerekes anyaságomig megéltem, átadhassam. 10 videó, ahol végigvezetlek azon a folyamaton, ami egy boldog női létezéshez kell.

Tehát 10-szer 45 perc a teljes oktatás ideje.

Ezeket a leckéket 10 héten át küldjük neked e-mailen keresztül, letölthető formában.

a tanfolyam díja: 35 000 ft/10 hét

Ebben mindent biztosítunk, ami a kényelmes és eredményes tanuláshoz szükséges, nekem csak annyi marad, hogy egy csésze teával bekuckózva elindítsd a videót. 

Végre egy iskola, ahol akkor kezdesz tanulni, amikor Neked jó!

ÉS AMI AJÁNDÉK…

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az online tanfolyamba, kapsz tőlem plusz 45 perc konzultációs időt. Ebben a 45 percben minden tudásom, tapasztalatom a tiéd. Kérdezhetsz a tananyagról, vagy akár a saját életedről is. Kérhetsz személyes találkozót, vagy online kapcsolatot, ahogyan számodra megfelelő. 

Szerezd meg a tudást abban a ritmusban, ahogyan neked jó, ültessük át együtt a gyakorlatba, és tartsd meg az otthonod kényelmét!

jelentkezés és további információk: babityviktoria@gmail.com vagy aurasoma@aura-soma.hu

Várlak Szeretettel, 

Bábity Viki

 

 

 

Kérdezni szeretnél? 🙂

hívj fel, megbeszéljük 🙂

+36 70 60 44489

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük