Mi a sorsfeladatom?

közzétéve: Olvasószoba | 0

A sorsfeladat megtalálása gyakori kérés a hozzám fordulóknál. Azt hiszem a legtöbb emberben ott a vágy annak a megértésére, hogy mi végre vagyunk a földön.

A sorsfeladat ráadásul transzcendetális kérdés, a lényege nem a Most, amit éppen csinálok, hiszen a kérdése feltevése azt jelzi, hogy nem biztos magában a kérdező, hanem a jövőnket, az abszolút jövőt próbáljuk megérteni.

Mi van, ha felmászunk a fal tetejére, és ott rájövünk, hogy rossz falnak támasztottuk a létrát?

Szóval a sorsfeladat talán a legfontosabb kérdés az életünkben, hiszen ha mi nem törődünk Önmagunkkal, és azzal, hogy jól legyünk itt a Föld nevű bolygón, akkor ki fog?

Ha én nem vagyok fontos Önmagamnak, akkor hogyan várhatom el másoktól ugyanezt?

A sorsfeladat megtalálása azt jelenti, hogy minden napot azzal a megnyugvással zárom, és teszem a párnára fejemet, hogy jó helyen vagyok, és azt csinálom, amit kell.

Vannak, akiknek ez alapból megy, de ha bizonytalanság van benned ezzel kapcsolatban, engedd hogy segítsek, egyéni konzultációban könnyű a megfelelő válaszokat megtalálni.

Létezik az Aura – Soma rendszerében egy palack, ami a születésed energiájához tartozik, ami megjeleníti, hogy milyen energiacsomagot hoztál magaddal, merre van az utad a világban, és hova érdemes helyezned a fókuszt. Ezt az üveget illesztjük egy 4 üveges választáshoz, és ezzel az 5 üveggel egy egészen különleges irányt határozunk meg, ami segít, hogy megtaláld a fő csapásirányt.

Ha szeretnéd ezt kipróbálni, várunk szeretettel!

Az Aura –Soma Hungary csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.