Idegennek érzem magam a világban.

posted in: Olvasószoba | 0

Idegennek érzem magam a világban.

Lehet hogy örökbefogadtak?

Nem vagyok erre a világra való.

Az elmúlt 2 évtizedben nagyon-nagyon sok eberrel beszélgettem, akik ilyen módon éreztek, és ezeket a gondolatokat fogalmazták meg.

Akarod tudni miért van ez így?

Miért nem passzolsz a tömegbe?

Vannak akiknek, az a sorsuk, hogy éljenek, szeressenek, majd nyomtalanul elmúljanak a világban. Az unokáik még emlékezni fognak rájuk, talán a dédunokák még keresik, kik is voltak ők, de spirituális értelemben a lábnyomukat elmossa az idő hulláma.

Ha idegennek érzed magadat a világban, akkor valószínűleg rád nem ez vár.

Bár nagyon sokat számít a szabad akarat, mint a mátrixban, ahol Morpheus két pirulát tartja a kezében, és Neo-nak lehetősége van választani, alszik tovább, vagy felébred. Ha a felébredést választja, nincs visszaút, már semmi nem lehet ugyanaz.

Tulajdonképpen sokkal könnyebb azoknak, akik nem ezt érzik, akik tök jól passzolnak a származási családjukba, hiszen hihetik azt, hogy a szerencse vagy éppen a balszerencse irányítja az életüket. Nekik valószínűleg nem lesz igazi ráhatásuk a saját sorsukra, a szabad akarat illúzióját őrzik, valójában sodródnak szerelmeikben, választásukban a karma kereke tartja fogva őket.

Nem ígérhetem, hogy könnyű az út, ha kívülállónak érzed magad. Tudod. Ezzel nem mondok újat. És érzed, hogy könnyebb lenne igazodni, tartozni tömeghez, csoporthoz, bármihez…

De hidd el, nem éri meg. Nem éri meg, feladni Önmagadat.

Amit ígérhetek, hogy megtalálod azt a közeget, ahol otthon érzed magad.

Kívülállónak érzed magad? Min kívül? Mi az a kör, amin kívül vagy? És mi van, ha van más, ha valójában már eddig is oda tartoztál, csak amíg a másik kört nézed, nem veszed észre, hogy Mi ott állunk mögötted, és várjuk, hogy megfordulj, és dönts végre, hogy Önmagad leszel. Hogy velünk repülsz.

Csak a szárnyalást ígérhetem.

Gyere hozzám tanulni, tanuld meg használni a képességeidet, szabadítsd fel a tehetségeidet, szabadítsd fel a tudatodat.

itt várlak, gyere csatlakozz oda, ahol a hozzád hasonlóak közé léphetsz, ahova passzolsz:

 

Aura – Soma kezdő csoport

 

 

Szeretettel, Bábity Viki

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük