Idegennek érzem magam a világban.

közzétéve: Olvasószoba | 0

Ismerős érzés? Igen, vagyunk egy páran akik ezt érzik. Sokkal többen, mint gondolnád. Minden ember egyedi és megismételhetetlen. Te is, én is, sőt a szomszédod is. És ezzel a világunk sokféle lesz.

Vannak akiknek, az a sorsuk, hogy éljenek, szeressenek, majd nyomtalanul elmúljanak a világban. Az unokáik még emlékezni fognak rájuk, talán a dédunokák még keresik, kik is voltak ők, de spirituális értelemben a lábnyomukat elmossa az idő hulláma.

Ha idegennek érzed magadat a világban, akkor valószínűleg rád nem ez vár.

Bár nagyon sokat számít a szabad akarat, mint a mátrixban, ahol Morpheus két pirulát tartja a kezében, és Neo-nak lehetősége van választani, alszik tovább, vagy felébred. Ha a felébredést választja, nincs visszaút, már semmi nem lehet ugyanaz.

Nem ígérhetek neked könnyű életet. Tulajdonképpen sokkal könnyebb azoknak, akik nem látnak át a fizikai világ szövedékén, hiszen hihetik azt, hogy a szerencse vagy éppen a balszerencse irányítja az életüket. Nekik valószínűleg nem lesz igazi ráhatásuk a saját sorsukra, a szabad akarat illúzióját őrzik, valójában az érzelmeik áramlata határozza meg a döntéseiket, szerelmeikben, választásukban a karma kereke tartja fogva őket.

Nem ígérhetek könnyű életet, hiszen bizonyos értelemben most is kívülálló vagy. Tudod. Ezzel nem mondok újat. És érzed, hogy könnyebb lenne igazodni, tartozni tömeghez, csoporthoz, bármihez…

De hidd el, nem éri meg. Nem éri meg, feladni Önmagadat.

Amit ígérhetek, hogy megtalálod azt a közeget, ahol otthon érzed magad.

Kívülállónak érzed magad? Min kívül? Mi az a kör, amin kívül vagy? És mi van, ha van más, ha valójában már eddig is oda tartoztál, csak amíg a másik kört nézed, nem veszed észre, hogy Mi ott állunk mögötted, és várjuk, hogy megfordulj, és dönts végre, hogy Önmagad leszel. Hogy velünk repülsz.

Csak a szárnyalást ígérhetem.

Gyere hozzám tanulni, tanuld meg használni a képességeidet, szabadítsd fel a tehetségeidet, szabadítsd fel a tudatodat.

itt várlak:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.