Hogyan látja a férfi a világot és azon belül a nőket

posted in: Olvasószoba | 0

Hogyan látja a férfi a világot? A férfi világa minden nő számára csoda és misztérium. Amennyiben ez alatt azt értjük, hogy nem értjük. De félre a viccel, ahhoz hogy értsük az ő világát, először is fogadjuk el, hogy a fiú még nem férfi.

És ez nem annyira rajtuk múlik. Létezik valami, amit úgy hívunk, hogy kollektív tudatalatti, ebben minden fontos esemény, szokás, sőt hitrendszer rögzült az elmúlt 17 ezer évből. Mintha lenne egy közös információs tér, amiből mindannyian merítünk. És ebben a kollektív tudatalattiban az van, hogy a férfiak világába az a fiú lép, akik kiállja a férfiasság próbáját, az ereje és kitartása megmérettetik, és ezt egy nála idősebb, aki már a férfiak közé tartozik, elismeri. És onnantól a fiú átlép a férfiak világába.

Régen a végső beavatás a harc volt, ma már kifejezetten nehéz beavatási szertartást vagy erőpróbát találni.

 

Akinél ez hiányzik, arra amit most leírok, nem lesz igaz, mert még nem férfi.

De segíthetünk neki ezen az úton, erről sokat tanítok az Aura – Soma 2 napos programján

Tehát a férfiak világáról:

Van nekünk egy civilizációnk, ez kb. 17 000 éves. Ebben a 17 ezer évben kezdetben matriarchátus volt, majd a földművelés elterjedésével megjelent a patriarchátus. Ez a váltás a kollektív tudatalattiban és a férfiak világában nagyon fontos, ugyanis a földműveléshez földterület kell, azt meg is kell tudni tartani, és ehhez a vadászathoz szükséges energia, harciasság és vetélkedés a vadállat felől átfordult egymás felé.  

Tehát a férfiak a földterület megvédéséért egymás ellen fordították az energiájukat, a harciasság és a vetélkedés már a földért, a birtokviszonyért folyt, és mindazon dolgokért sőt személyekért, akik és amik ezen a földterületen éltek.

Minél nagyobb volt ez a terület, annál több élelmet és javadalmat lehetett belőle kinyerni, tehát megnőtt az esély a túlélésre, arra, hogy több élelem és biztonság jusson a gyerekeknek és az asszonyoknak.

De mivel a megművelhető földek száma véges, muszáj volt felismerniük, hogy kik lesznek azok, akikkel összefognak és szövetséget hoznak létre, és velük is egyfajta hierarchia alapú lesz a kapcsolat, és ki lesz az, aki ellen összefognak, hogy a földterületet elvegyék.

És igen, ebből született a háború, de még valami más is, a dominancia.

A férfiak világa a dominancián alapul.

 

Férfiként az a nagy kérdés számukra, hogy hol helyezkednek el abban a képzeletbeli rangsorban, ami az egymás közötti viszonyukat rendezi.

Képzelj el egy naprendszert, aminek a közepén a Nap helyezkedik el. Először is egy Nap van, tehát a közepén ő van, és pont. Ennél fogva nagyon nehezen kapcsolódik a Nő érzéseihez, a Naprendszer közepén létezni elég magányos elfoglaltság. Ezért van sokszor olyan érzésünk nőként párkapcsolatban élve, hogy nem figyelnek ránk. Másrészt a Nap gravitációs teret hoz létre, amihez ERŐ kell, és ezt az erőt önmagából hozza létre, ez az erő határozza meg a tömegvonzását. Vagyis hogy mit tud megtartani a gravitációs terében. Mekkora lesz a „territóriuma”.

Értem, hogy ez most nagyon kőkorinak hangzik, de ősi ösztönökről beszélek, 17 000 év lenyomatáról, amit nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni.

Tehát ebben a gravitációs térben van minden, ami az ővé, amiért felelősséget vállal, amire vigyáz.

 

Mondhatjuk úgy is, hogy amit a tenyerén hordoz.

 

Sokszor egy úgy jelenik meg, mintha birtokolna, de ami VALÓJÁBAN történik, az a FELELŐSSÉGVÁLLALÁS.

 

5 fontos dolog, amit feltétlenül tudnod kell egy igazi ízig-vérig férfiról:

 

  1. Aki/ami felé a Férfit érzelmek kötik (család, szerelem, hivatás), azért ő felelősnek érzi magát, és keresi a módot, hogy hogyan legyen az a valaki/valami jól.
  2. Nem biztos, hogy tudja, ezért pontosan mit kell tennie, de próbálkozik, viszont szüksége van arra, hogy ki legyen mondva, pontosan mit várunk tőle. Ezt szépen, finoman, nem kiabálva, akkor fogja elfogadni. 
  3. Sose lesz olyan kommunikációs és empátiás készsége, mint egy nőnek, ezért vannak dolgok, amit egy nő nem a Férfitól kap meg, hanem a nők közösségétől, és ez így van rendjén. Ez azt jelenti, hogy minden nőnek szüksége van egy olyan elfogadó közegre, ahol szeretik, ahol kapcsolódhat, ahol barátságok épülhetnek. Hozzánk ITT tudsz csatlakozni.
  4. Ahhoz hogy a tényleg a tenyerén hordozzon, értened és szeretned kell őt, a különbözőséggel együtt, ez az elfogadás az, amire szíve mélyén minden férfi vágyik.
  5. És a legfontosabb: férfi és nő másként látja a világot, ezért amit adni tudsz, az a női bölcsesség. Ha ezt valóban adni tudod, akkor olyan leszel számára, mint a Telihold, ami megvilágítja a Vándornak az utat.

 

Akár a kapcsolatba lépés, akár a megtartás, akár a visszaszerzés a cél, csak akkor működik, ha értjük a közös működést. Olyan ez, mint bármely csapatjáték. Ha nem ismered a közös játékszabályokat, nem tudsz játszani.

Nagy feladat, látni a Férfi szemével, bölcsen benne állni férfi-női kapcsolódásba. Teliholddá válni, női Hold-minőséggé, egy olyan érési folyamat, ami nem minden nőnek jön automatikusan, ennek alapvető jele a vágy egy igazi Férfi után. Én az Aura – Soma világában tanítok, a színek nyelvén, ami intuitív és nőies tudás, és csak olyan úton vezetlek végig, amit én magunk is bejártam és ismerem. Én már a megérkeztem, most már azt szeretném, ha Te is megérkeznél 🙂

Nálunk közösség van, tanítványok, akik egy közös korall-energiában kapcsolódnak, és csoportjainkat ezen női bölcsesség mentén építjük fel. Maga az aura – Soma szintén Hold-minőség, ősi női bölcsesség

 

“RÉGI BOR ÚJ PALACKBAN”

 

Régóta tanítok már, és minden csoporttal ugyanaz a célom, a nőket Hold minőséggé, a Férfiakat Nap minőséggé érlelni.

És mert ehhez az ősi tudás ad irányt, és a palackokban rejlő lehetőségek eszközt, ezt az Aura – Soma tanulási folyamatán keresztül teszem.

És működik.

Szerelmek, megköttetett házasságok és megszületett babák jelzik, hogy ez így jó.

Számomra az Aura – Soma 2 napos programja, ahol a tudásomat a leginkább át tudom adni, a színek nyelvén mesélve, a választott üvegeink történetével.

Talán a te történetednek és a mi történetünknek is ideje összeérnie. 🙂

 

 

Várlak szeretettel,

Bábity Viki

 

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek

Nekem is fontos, hogy tudjam, tetszett-e neked. Megköszönöm, ha jelzed felém azzal a kis tetszik gombbal, vagy hozzászólásban elmeséled saját történetedet, hogy mások is tapasztaljanak általa.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük