Erős nő, gyenge férfi

posted in: Olvasószoba | 0

A férfiak félnek az erős nőktől. Istenem, hogy az évek alatt hányszor olvastam ezt a mondatot. Mindig, mindig nők tollából származott. Egy spirituális központot vezetek, éltem egyedül, majd éltem egyedülálló anyaként, és nem érzem magamat törékeny virágszálnak. Vajon létezik olyan, hogy túl erős nő? Vajon fél a férfi a nő erejétől?

Mivel éppen itt ül mellettem a férjem, aki túl van a reggeli favágáson, vajon ő mit gondol erről?

Nagyon cuki válaszokat kaptam:

„Ezt ki mondja? Az erős nők? Ki az erős nő? Aki kondizik? … Azokra gondolsz akik talpraesettek és határozottak? Hát akik túl talpraesettek és túl határozottak azok mellett a férfi gondban lesz, hogy éli meg a saját férfiasságát? Mit fog ott CSINÁLNI?”

Amúgy egy kissé zavarban volt, lévén a neje talpraesett és határozott. De bármilyen talpraesett és határozott vagyok is bizonyos helyzetekben, nem fogok kimenni fát vágni, simán eltévedek egy plázában és nem szeretnék bútort összeszerelni. És szeretek beállni a háta mögé, amikor valaki balhézik, és tudom, hogy ő meg tud védeni. Inkább leülök mesét olvasni a muciknak.

És lefordítanám női nyelvre, amit az Emberem mondott.

 

Nem félnek. Csak nem értik, miért jó a nőnek, ha elveszíti a női princípiumot?

 

Kinek jó?

A női erő nagyon fontos és szükséges, aki szült már gyereket, tudja, hogy mekkora erő kell a vajúdáshoz és világrahozatalhoz. Sőt a kenyérgyúráshoz és ahhoz is, hogy egy beteg gyerek mellett virrasszunk éjszaka.

Amit szeretnék neked megmutatni, hogy amit te erőnek vélsz, az valójában férfias viselkedés. Sokszor valójában észre se vesszük, ha elveszítjük azt a női finomságot, ami a nőt Nővé teszi.

 

 

 

 

 

 

A Férfi princípium

erő

birtoklás

cselekvés

A Női princípium:

lágyság

befogadás

intuíció & bölcsesség

A különbözőségünkben rejlik a vonzás.

Az Aura – Soma világában Orion & Angelica jeleníti meg a legszebben ezt a harmóniát és különbözőséget.

Orion a vadász, Angelica az esthajnalcsillag, tehát Vénusz.

A gyenge férfi valójában nem gyenge, csak soha nem tapasztalta meg az erejét, tehát kislisszol a feladatok elől. Ezért választ olyat, aki helyette megcsinálja. Ez nem erő kérdése, hanem elcsúszott férfi-női szerep. A kérdés az, hogy ha nőként úgy nőttél fel, és arra tanított az élet, hogy állj helyt nőként ÉS férfiként is, tudsz-e hátralépni egy lépést, visszább venni, csendesebben, lassabban, nyugodtabban, és kérni?  Tudod-e Kérni a A FÉRFIT, hogy vegye át a vállára ami neked már sok. A vénuszi nő nem nem tud megcsinálni feladatokat, hanem nem ez a dolga.

Dolga az, hogy JÓL LEGYEN, hogy olyan dolgoknak adja az idejét, ami őt és a világot, a Hold minőséget táplálja. Azért, hogy a végén mindenki, a nő, a férfi, a gyermek jól legyen.

Sokat tudnék erről írni, lassan 20 éve ezt kutatom, keresem, tanulom és tanítom. És élem. Otthon, mindennap, szeretetben és szerelemben.

Ha szeretnél te is végigmenni az úton, és megérkezni egy boldog, elkötelezett párkapcsolatba, tarts velem, formáld magadban át a benned rejlő lehetőségeket.

Csoport, ahol erre módod van:

Aura – Soma

 

Számomra az a felület, ahol a tudásomat a leginkább átadhatom, az az Aura – soma rendszere.

A színek és szimbólumok nyelvén tanítok, mert számomra ez a legszeretettebb. Számomra ez a forma.

De a lényeg a tartalom, az amit át tudok adni, annak a tudása, hogy hogyan gyógyítsd meg az életedben a női-férfi energiákat, hogyan válj kiteljesedett Nővé vagy Férfivá.

Várlak szeretettel!

 

Bábity Viki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük