Egyedülálló anyaként társat találni.

posted in: Egyéb | 0

Egyedülálló anyaként társat találni olyan, mint egy Szfinx-szel kitalálósdit játszani. Próbálsz könnyed és laza lenni, de valójában az életed a tét, sőt annyak a kicsiny kis lénynek az élete is, akit a világra hoztál.

Szeretnék neked elmesélni egy történetet a saját életemből. Évekkel ezelőtt egy őszi délután hazafelé sétáltam a kisfiammal. Nehéz időszakon voltunk túl, még folyt a válóper, de mi már kettesben bekuckóztunk, berendezkedtünk egy akkora lakásban, ahol dolgozni és élni is lehetett. Kialakítottunk egy olyan életritmust, ahol Zazival együtt vásároltunk, csavarogtunk, főztünk, és ahol a barátoknak is helye volt az életünkben. A magány nevű rémületen már túl voltam, magas lett a mérce, hogy férfiként kit engedek be az életünkbe. És próbáltam a fiammal az életkorának megfelelően őszinte lenni, és elmondani azt, hogy felnőttként időnként felnőtt társaságra van szükségem, és bár nagyon szeretem őt, de ezzel együtt is szeretnék még szerelmes lenni, és párra találni.

És akkor Zazi elkezdte sorolni a körülöttünk élő férfiakat (válogatás nélkül, a családosokat is)

Tulajdonképpen nagyon mókás volt, elbeszélgetni arról, hogy a szomszéd zöldséges bácsit, aki már többszörös nagypapa, meghagyjuk a jelenlegi feleségének.

És arról is fontos volt beszélnünk, hogy van olyan jelentkező, akik Anyát nagyon szeretné, de Zazi kezét nem akarja megfogni, és olyan is, akik Zazival nagyon jól kijön, csak hát Anya felé nem tud udvarolni.

Szóval azt a Férfit kell megtalálnunk, aki Anya kezét és Zazi kezét is megfogja. Aki mindkettőnket szeret. Megállapodtunk abban, hogy szólok, ha olyannal találkozom, aki említésre érdemes.

És igen, eljött ez a pillianat, sőt eljött az az este, amikor Zazi leült autóskártyázni Zsoltival, aki megugrotta lécet.

 

Mert egyedülálló anyaként társat találni, lányok ehhez kell a léc. Kell, hogy legyen egy olyan valóságos, reális léc, ami meg kell ugrani. Hidd el, akiknek ez nem sikerül, azokért nem kár.

Akik nem tudnak udvarolni, nem akarnak felnőni, nem vagy számukra érték, sőt kincs, hát azokat hagyjuk meg másnak. Lesz, akinek ez is jó lesz…

Akik azt mondják, hogy nem tudják elképzelni, hogy más gyerekét nevelik, azokért nem kár. Engedd el, integess, kívánj neki szerencsét, és fordíts hátat.

 

Tudod azzal, hogy anyuka vagy, van egy nagyon nagy előnyöd. Sőt kettő is. Egyrészt a gyerek mellett felnőttél, tehát már nincsenek kislányos allűrjeid, érettebb vagy, nyugodtabb, szülőségben rutinos, kellemesebb veled az élet. Aki olyan nőre vágyik, aki még nem anya, az is rendben van. Ő is meg fogja találni a párját.

De te is!!

A másik nagy előnyöd, hogy az, hogy a férfi alkalmas-e apának, már nem a szülés után derül ki, hanem itt, élőben letesztelheted. Sokan félnek attól, hogy a gyerek találkozik az udvarlóval, és akkor mi lesz, ha zsákutca a randi. Pedig valójában ebből hatalmas előnyt lehet kovácsolni. Adjunk még időt az ágyjelenetnek, előtte mutassuk be a gyerkőcnek a jelentkezőt, nézzük meg, hogyan viselkedik a gyerek társaságában, és lehetőleg ne csak egyszer. Menjetek el étterembe, hogy viseli a lepotyogó sültkrumplit? Tud együtt nevetni vagy kiborul? Erről fognak szólni a hétköznapok is…

 

Gyere tarts velünk, velem. Második házasságban élek, mozaikcsaládban, az első férjem is második felesége is hozott gyerekekt a közösbe, hidd el, lehet új életet kezdeni. Másodjára talán jobban is sikerül, bölcsebben, érettebben.

Ha szeretnél te is végigmenni az úton, és megérkezni egy boldog, elkötelezett párkapcsolatba, tarts velem, formáld magadban át a benned rejlő lehetőségeket.

Csoport, ahol erre módod van:

Aura – Soma

 

Számomra az a felület, ahol a tudásomat a leginkább átadhatom, az az Aura – soma rendszere.

A színek és szimbólumok nyelvén tanítok, mert számomra ez a legszeretettebb. Számomra ez a forma.

De a lényeg a tartalom, az amit át tudok adni, annak a tudása, hogy hogyan gyógyítsd meg az életedben a női-férfi energiákat, hogyan válj kiteljesedett Nővé vagy Férfivá.

Keress meg minket a Youtube csatornánkon, és hallgass minket, hogyan tudod újratervezni az életedet.

 

Várlak szeretettel,

Bábity Viki

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük