Egészséges szeretnék lenni

posted in: Egyéb | 0

Egészségesnek lenni olyan állapot, ami igazából nem veszel észre. Igazából nem is figyelsz a testedre, amíg az nem jelez. Sejtjeid, szíved, vérkeringésed, májad stb. csendben végzik a dolgukat, és amíg ezt tökéletes harmóniában végzik, a mindennapokban észrevétlen marad a jelenlétük. Szeretnék kérni tőled valamit. Miután elolvasod ezt a cikket, hunyd be a szemed pár másodpercre. Kezdj el mélyeket lélegezni. 2-3 mély légzés már elég, ettől a szívritmusod kissé lelassul, az izmok elkezdenek kilazulni, a stresszhormonok termelése leáll. És kezd el figyelni a testedet, hol érzel feszülést, fájdalmat. Ahol valami kellemetlent érzel, csak figyelj tovább, milyen érzésed van, nem csak a fizikai érzetre gondolok, hanem milyen ÉRZELEM van benned.

A kineziológiai érzelmi táblázatban 64 érzelem van leírva, a legtöbben jó ha 10-et fel tudnak sorolni.

A hétköznapi feladatok elsodornak, a stressz és a rohanás elvonja a figyelmet, a kényelem nagy úr, míg a végén nem marad kapcsolatunk a testünkkel. Az akut tünetekkel nem törődve szépen araszolunk a krónikus felé, és a többség még akkor sem vált életformát, amikor tartósan gyógyszerszedésre szorul.

Fontos lenne első körben figyelni a testünkre. Ha egészségesek szeretnék lenni az lenne az első feladat, hogy megfigyelem, hogy vagyok? Hogy érzem magam? Mit ÉRZEK? és nem csak fizikai értelemben.

Az egyéni konzultációkban gyakran jelenik meg az az egyszerű probléma, hogy a beteg ember egész életében azt tanulta, tapasztalta, hogy minden más fontosabb, hogy ő hogy van. Mintha lenne egy képzeletbeli rangsor, amiben saját magát hátrébb sorolja, ahol elvész a saját magára fordított idő és energia.

 

Régi igazság ez:

test – lélek- szellem egysége

 

Az Egyensúlyüveg név pontosan ezért született meg, mert egyensúlyt kell találnunk az életünkben, hogy a test, lélek és szellem harmóniája megmaradjon, és ennek része, hogy a testünk egészségi állapota is optimális lesz.

Kedves olvasó, ha te most nem vagy egészséges, akkor nem lehet kikerülni az egyéni konzultációt. Sok alternatív gyógyászati módszer hirdeti, hogy minden betegségre vagy problémára tudják a megoldást úgy is, hogy soha nem beszéltek veled, de hidd el, ennél sokkal fontosabb és értékesebb vagy.

 

Többet érsz, mint egy szimpla történet, az ahogyan vagy, egyedi és megismételhetetlen.

Ezért a gyógyulás is egyedi lesz és megismételhetetlen.

 

És igen, minden fizikai állapot mögött van érzelem, kezdve az immunrendszer meggyengülésével a sejtszintű familiáris ismétlési kényszerig.

Az Aura – Soma egyensúlyüvegek különlegessége, hogy megmutatják a mélyben futó érzelmi áramlatokat, és a velük végzett konzultáció egyedi megoldókulcsot keres a problémához. Te vagy a fókusz.

Várunk szeretettel!

egyéni konzultációra jelentkezem 

 

Bábity Viki

Aura – Soma konzulens és tanár

06706044489

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük