Boldog párkapcsolatot szeretnék

közzétéve: Olvasószoba | 0

Hogyan legyek boldog? Mitől boldog egy párkapcsolat? Mit csináljak, hogy boldog legyen a párkapcsolatom? Egyáltalán hogyan legyen párkapcsolatom?

Nagyon fontos kérdések ezek, hiszen mi emberek alapvetően társas lények vagyunk, és szeretünk szeretni és szeretve lenni.

Főként nők teszik fel nekem a kérdést egyéni konzultációkon:

„Baj, hogy nem akarok egyedül lenni? Mer’ annyi helyen írják hogy egyedül is jól kell lenni”

És akkor én ülök a nagyon öreg és kényelmes fotelemben, a férjemre gondolok, akinek a szakálla a reggeli búcsúzásnál átsimogatta az arcomat, átvillannak emlékek a fejemben, pillanatok, szépségesek, és harcok, amikről akkor azt hittük egymás ellen vívjuk, de valójában ezek átvészelése lett az alapkő arra, hogy együtt maradunk,, és úgy mondom, hogy átmenjen:

NEM KELL EGYEDÜL LENNED.

Elengedés, átalakulás,újjászületés csoport

Ha az Istennek az lett volna a célja, hogy egyedül maradjunk hímnősnek teremtett volna minket.

De mi egymás poláris párjai vagyunk, férfiként és nőként örök táncban egymás körül, szerelemben és ünnepekben és hétköznapokban.

A boldogság kulcsa, hogy jól legyél minden értelemben, és igen, valameddig egyedül is jól lehet lenni, de bennem az a kérdés, hogy ha 20 évig kell úgy élned, hogy soha nem lesz ott reggel senki, akihez szóljál, aki átölel… akkor is egyedül szeretnél maradni?

Mert ha a válasz nem, akkor csak annyit kell elfogadnod, hogy van egy érési folyamat, amiben a nő kibontakoztatja önmagában a szépségét, a nőiességét, az istennőségét, és ugyanez játszódik le a férfioldalon is. Ahhoz hogy boldog párkapcsolatod legyen, nem elég ismerned önmagad, változásra kész kell legyél, és látnod kell, mi az, ami nem működik.

Ha itt vagy és olvasol, akkor biztosan sokat dolgoztál magadon.

Azt kell elfogadnod, megengedned magadnak, hogy mindent megtettél, hogy boldog párkapcsolatod legyen, és lehet, hogy csak egy kis szelet hiányzik, de az a kis szelet valószínűleg nálunk lesz.

Segíteni szeretnék neked.

Azért hogy boldog legyél.

Ha eljössz, ha nem jössz el a csoportba, az én életem változatlan marad, hazamegyek a férjemhez, a gyerekeimhez, szeretetben és szerelemben fogok élni, egyszerűen hiszem, hogy ez neked is jár.

A nőiesség meggyógyítása gyönyörű folyamat, élvezni fogod, és azt a lovag-viselkedést is, amit ezzel kiváltasz a férfiakból.

Elengedés, átalakulás,újjászületés csoport

 

Csak fogadd el, hogy a megéri tenni érte.

Várlak szeretettel!

Viki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.