Bevezetés a színterápiába online kurzus

posted in: Online oktatás | 0

Szeretnéd jobban megismerni a színek világát?

Szeretnéd érteni az Aura – Soma palackok jelentését?

Szeretnél másoknak segíteni, úgy, hogy azok hálás szívvel és szeretettel adjanak visszacsatolást a munkádról?

Szerintem ezt a tanfolyamot neked találták ki.

Bekuckózva a kanapéra egy csésze teával hallgathatod a színek spirituális és lelki jelentéseit, az Aura – Soma palackok értelmezését. Hallgathatod az előadást mosogatás közben, vagy egy kád meleg fürdőben, sőt akár főzőcskézés közben.

Az elsajátított tudással lehetsz digitális nomád, lehetsz a fizikai világban hivatásos segítő, vagy társíthatod a már meglévő hivatásodhoz, amivel még hatékonyabb leszel.

A színek ismerete egyben az emberi lélek ismerete. Ezért ez az online képzés egészen biztosan mélyebb rálátást ad a saját utadra is, igazi önismeret lesz az eredménye, és sok problémára megoldókulcsot találhatsz.

Az online képzés 10 leckén vezet át az alapszínek világán. A leckék egyenként 45 perc hanganyagot, hozzá írásos jegyzetet, és képanyagot tartalmaznak. A jelentkezést és regisztrációt követően 10 héten át, 7 napos ritmusokban küldjük a leckéket.

Minden lecke végén lesz egy otthoni feladat, ami segít neked abban, hogy a gyakorlatban is értelmezni és alkalmazni tudd a megtanultakat.

Nem kell tankönyvet venni, a jegyzetet mi biztosítjuk, a videóanyagba 20 év gyakorlati tudását teszem bele, a képek a pedig lehetővé teszik, hogy minden gyakorlati tudást otthon építs be.

ÉS AMI AJÁNDÉK

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az online tanfolyamba, kapsz tőlem plusz 45 perc konzultációs időt. Ebben a 45 percben minden tudásom, tapasztalatom a tiéd. Kérdezhetsz a tananyagról, vagy akár a saját életedről is. Kérhetsz személyes találkozót, vagy online kapcsolatot, ahogyan számodra megfelelő. 

Szerezd meg a tudást abban a ritmusban, ahogyan neked jó, és tartsd meg az otthonod kényelmét!

Jelentkezés és online regisztráció: aurasoma@aura-soma.hu

Miért jó otthon tanulni?

Először is szeretném elmondani, hogy az Aura – Soma online tanulásának ötlete azóta körvonalazódik, amióta várandós lettem az első gyermekemmel, és úgy alakult, hogy a hivatalos tanári képzés ideje pont erre az időszakra esett, és nekem egy anyatejes kisbabával kezdődött az Aura – Soma tanári pályám.

Mondhatni a gyerekemmel együtt születettem meg, mint spirituális tanár, és az utána következő évek mind arról szóltak, hogy saját tudásomat olyan szintre hozzam, hogy valódi változást tudjak elérni az emberek életében.

Ennek már több, mint 10 éve.

Szóval nem siettem el az online képzés létrejöttét, viszont hagytam, hogy érjen bennem, formálódjon, hogyan tudom átadni a tudásomat és a tapasztalatomat úgy, hogy te a saját ritmusodban, otthonodban, csendben, nyugalomban tanulhass.

Ezek szellemi tanulmányok, a fizikai világról és a szellemi világról szólnak, és segítenek az életedet és mások életét megváltoztatni.

Saját ritmusodban, saját otthonodban. 🙂

A leckék 45 percesek, és összesen 10 lecke van.

Tehát 10-szer 45 perc a teljes oktatás ideje.

Ezeket a leckéket 10 héten át küldjük neked e-mailen keresztül, letölthető formában.

a tanfolyam díja: 35 000 ft/10 hét

Ebben mindent biztosítunk, ami a kényelmes és eredményes tanuláshoz szükséges, nekem csak annyi marad, hogy egy csésze teával bekuckózva elindítsd a videót. 

Végre egy iskola, ahol akkor kezdesz tanulni, amikor Neked jó!

jelentkezés és további információk: babityviktoria@gmail.com vagy aurasoma@aura-soma.hu

Várlak Szeretettel, 

Bábity Viki

 

Kérdezni szeretnél? 🙂

hívj fel, megbeszéljük 🙂

+36 70 60 44489

 

Konkrét üvegekről szeretnél tanulni?

Írd meg nekünk a témaötleteidet, szívesen dolgozunk ki új témákat online tanulási formában.

címünk:

aurasoma@aura-soma.hu

babityviktoria@gmail.com

 

Youtube csatornánk: Aura – Soma Hungary Youtube

Facebook oldalunk: Aura – Soma Hungary Facebook

 

És milyen témákról fognak szólni a videók?

Az Aura – Soma lesz az alapja ennek az online képzésnek. Mesélni fogok az Aura – Soma születéséről, és hogy miért olyan hatékony ez a rendszer. Az Aura – Soma alapja 15 szín, lényegében ennek a 15 színnek a kombinációját látjuk a 118 üvegben, ehhez a 15 színhez tartoznak fizikai szervek, betegségek, érzelmi állapotok, sérülések és spirituális tudnivalók.

Minden lecke segíteni fog abban, hogy egy mélyebb rálátást kapj az életedre, és azon belül az átélt tapasztalatokra. A leckék végén kapsz egy feladatot, ami segít neked abban, hogy felismerések és megoldások szülessenek a benned rejlő lehetőségekkel kapcsolatban, és ráérezz, a színterápiában lévő gyakorlati tudásra.

Fontos!!

Aki nálunk tanul, annak jár diákkedvezmény a színes esszenciákra, így a tanulás megkezdésével egyidejűleg már élhetsz is az árkedvezménnyel, és kiválaszthatod saját kedvenc esszenciáidat.

Addig is érdemes nézelődni, és olvasgatni, mert a webshopról érdemes tudni, hogy számos esszenciáról információkat itt megtalálsz: WEBSHOP

Minden nálunk végzett diák oklevelet kap az elvégzett kurzusról!

 

Kérdések és válaszok:

Már korábban tanultam Aura – Somát más tanárnál. Érdemes ebbe a tanfolyamba belevágnom?

Igen, érdemes. Minden tanár oktatása egyedi. Én személy szerint egy terápiás nézőpontból oktatok, az érdekel, hogy az egyén hogyan tud jobban lenni, hogyan tud változtatni a világán. Ezért az én oktatási stílusom kevéssé spirituális, annál inkább gyakorlatias.

Korábban Aura – Soma tanfolyamot végzett diákoknak ez a kurzus árengedménnyel szerezhető meg

35.000 ft helyett 20.000 ft!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük