Az Aura – Soma egyéni konzultációja egy önmagadba-fektetés. Egy olyan ajándék, amit magadnak adsz, azért, hogy örömtelibb, boldogabb életet hozz létre magadnak, és ebben mi minden tudásunkkal melletted állunk!

Amikor megérkezel hozzánk, egy nyugodt, letisztult térbe érkezel, ahol az Aura – Soma színes palackjai és a mi vendégszeretetünk fogad.

117 Egyensúlyüveg kivilágítva, angol nyelvén Equlibrium, azért, hogy a segítségükkel új egyensúlyt találj az életedben.

Egyéni konzultációra szívesen látunk, ha úgy érzed, az életed egyedi, sajátos problémáit megpróbáltad egyedül megoldani és nem sikerült. Tiszteljük azt az utat, amit eddig bejártál, mi is sok mindent megtapasztaltunk, mire olyan lett az életünk, amilyet tényleg szerettünk volna.

Hogy miért jó Neked ha jössz konzultációra?

  • Rengeteg csodás színkombinációval találkozol, amiből kiválasztod a neked 4 legszebbet, ami egy csomó klassz dolgot elmesél rólad, életed egyik legszebb önismereti élménye lesz
  • Ez egy önválasztó, nem-rábeszélő rendszer, ami azt jelenti, hogy benned is él egy belső mester, ami pontosan tudja, hogy mire van szükséged. Itt ez azt jelenti, hogy te választod ki, azokat a színes csodákat, amik segítenek újrarendezni az életedet, és végre nem más mondja meg, hogy mire van szükséged
  • Én olyan dolgokat tudok ezekről az üvegekről, amik neked segítenek, ezért mélyebb okokat is meglátok, amiket te egy klasszikus pszichológussal évekig is kereshetnél. Kinek van ma ideje 5 évig feküdni egy díványon??
  • Ez itt az önmagadra szánt idő, talán a gyógyulásodra szánt idő. Végre egy kis én-idő, amit magadra fordítasz, ahol nincs rohanás, csak egy jó kávé vagy tea, valaki aki meghallgat, aki feltétel nélkül elfogad, aki veled együtt érez.
  • Hiszem azt, hogy az élet célja a boldogság. Hiszek abban, hogy van karma, és abban is, hogy lehet rajta változtatni. Ha eljössz át tudom adni azt a szemléletet, hogy hogyan tedd le azt a (családi) hátizsákot, ami tele van nehéz kövekkel, és NEM A TIED. Nem szolgál téged és pakoljuk ki végre a fenébe is!
  • Azért jó ha jössz, mert megérted, hogy lehet hogy nem volt boldog gyerekkorod, de lehet boldog felnőttkorod, és az MOST van, szóval tegyük rendbe!

A nevem Bábity Viktória, és teljes felnőtt életemet annak a tanulásnak szenteltem, hogy keressem, hogyan, mitől lesz valaki boldog? Hogyan található meg az életfeladat? Hogyan találom meg az életfeladatomat? Hogyan lehet boldog párkapcsolatom? Miért nem érti a férfi a nőt? Hogyan működik a férfi?

És miközben a válaszokat kerestem, az iskolák padjait koptattam, mert ahol hiteles embert, tanárt találtam, oda beültem tanulni.

Valahol útközben, észrevétlenül, megtaláltam a saját hivatásomat is, az Aura – Soma színterápiás rendszerét.

Aura – Soma Konzultációra jelentkezés:

aurasoma@aura-soma.hu

0670/60 444 89

Mialatt tanultam és tapasztaltam, a saját életemben is eljutottam oda, ahová vágytam.

Csak olyan úton vezetlek végig, amit én is bejártam.

Ebben a folyamatban megtanultam, hogy a boldogság alappillérei:

  • az egészség
  • az életfeladat megtalálása
  • boldog párkapcsolat
  • a családdal való érzelmi kapcsolódás rendezése

Ebben az életútban egyszer csak nagyon fontosnak éreztem, hogy a boldogsághoz vezető utat másoknak is megmutathassam. Hiszen abban az ölelő szeretetben, amiben a gyerekeimmel és a férjemmel vagyok, a tudatos egészségmegtartásban, és mi lehet szebb feladat a fennmaradó életidőre, mint másokat kísérni az úton?

Látni szakmai életutat kiteljesedni, gyémántos lánykéréseket. Ringatni babákat, akik ezen az úton érkeztek és fejet hajtani férfiak előtt, akik jönnek megköszönni, hogy életük asszonya újjászületett, és újra nevetés van.

Szeretem a munkám, a hivatásom, a feladatom, és őszintén hiszem, hogy ezzel a gyerekeimnek is tudok egy fontosat tanítani:

Minden napot úgy érdemes élni, hogy amikor a párnára hajtod a fejed, úgy érezd, hogy megérte itt lenni ezen a bolygón.

Szeretettel és Fénnyel:

Bábity Viktória

a konzultáció ideje: 1 óra (előzetes időpontegyeztetéssel)
a konzultáció díja: 10 000 Ft, és a konzultáció végén te választasz, hogy szeretnél-e hazavinni üveget, és magadra kenni az Egyensúlyfolyadékot. Ha a konzultáció keretén belül vásárolsz magadnak üveget, az ára nagyon baráti, fejet hajtva az előtt, hogy magadba fektetsz, így ebben az esetben 8000 Ft az üveg ára.

Szakembereink

Budapest, II. kerület

Baksáné Bábity Viktória

Aura – Soma konzulens

tel.: +36 70 60 444 89

e-mail: aurasoma@aurasoma.hu

web: http://aurasoma.hu

Miskolc

Kociszewszki Csilla

tel.: +36 30 36 767 10

e-mail: csillagfeny@chello.hu

Győr

Vajthó Lilián

tel: +36 20 929 2762

e-mail: ghandharva@gmail.com

Baja

Boltos Emőke

tel.: +36 70 338 0787

e-mail: emokeboltos@gmail.com