A nevem Baksáné Bábity Viktória.

2 évtizede már, hogy napjaimat a szolgálati, segítői hivatás teszi ki.

Ha nagyon visszamegyek az időben, nem is találok mást, mint egyfajta isteni vezettetést, ami afelé irányított, hogy azt tegyem, azt csináljam, ami a dolgom itt földön.

Segítek.

Azt hiszem, ez a létezésem célja.

Interjú velem, életről, szerelemről, Aura – Somáról

És számomra ez a hit megnyugtató, és békét hoz, minden olyan pillanatban, amikor úgy érzem, szép nagy feladatot kaptam. 19 éves voltam, amikor tudatosodott bennem, hogy az abszolút irány, amerre mennem kell, az a segítői hivatás, bárminek nevezzük is ezt. Amikor ez a döntés megszületett, az Aura – Soma rendszere még éppen csak belépett Magyarországra, még 3 évnek kellett eltelnie, hogy találkozzak az esszenciákkal.

22 éves voltam ekkor. Az édesanyám által vezetett önismereti táborban voltam segítő, amikor megkértek, hogy egy kölcsönkért, és vissza nem juttatott csomagot hozzak vissza, és számomra természetes volt, hogy a segítségemet kérték, tehát megyek, és megbeszélve mindenkivel, hogy ki mit értett félre, szépen visszakerülnek ezek a cuccok a tulajdonosukhoz. Akkor már sok-sok éve foglalkoztam energiagyógyítással, ezért nagyon intenzív élmény következett, ahogy a kezembe fogtam az Aura – Soma szereit, és vittem visszafelé, olyan érzésem volt, mintha áramba nyúltam volna. Erős intenzív energiaérzet, ami lassan kúszott fel a karomon.

Visszaadtam a tulajdonosának, és megkérdeztem, mi ez pontosan, majd elmeséltem anyukámnak. A tábor után felkerekedtünk, vonatra ültünk, és Budapesten beléptünk az akkori magyarországi központba.

És én onnan el se akartam menni.

Utána még sok iskola és tanulás várt rám, mire az Aura – Soma lett az életem vezérfonala, de 26 éves koromra semmi más nem érdekelt, mint ezt a csodálatos gyógyító utat megismerni.

Közben férjhez mentem, gyereket szültem, majd elváltam.

Ez a tapasztalat döbbentett rá, hogy minden spirituális valóság akkor lehet igazán tiszta, ha a földi dolgok is rendben vannak, tehát van hová fejlődnöm, ezt is tanulnom kell.

Elkezdtem hát a leginkább szem előtt lévő szálakon tanulni, akkor még nőktől, és egy idő után feltűnt, hogy azok hangját hallom a leghangosabban, akik egyedül vannak, szingliként vagy társas magányban. 

De akkor mégis mit tanulhatok tőlük?

És akkor elkezdtem tanulni férfiaktól, nagyszerű, gondolatokat, érzéseket megosztó férfiaktól, már azzal a céllal, hogy ha már magamat és a női lelket ismerem, ugyan ismerjem, értsem már a férfiak világát is.

Már a 2. házasságomban, 2 gyerek mellett értettem, meg, hogy aki tudja ezt jól csinálni, szerelemben élni, válságokat, kríziseket megoldani, meghaladni, gyereket nevelni stb., annak nagy erő kell a tekintetét ettől elfordítani, és a hangját hallatni, hogy átadhassa a tudását tapasztalatait.

De bizonyos értelemben muszáj. Kell továbbadni tapasztalatot, tudást, akkor is, ha ezért egy időre el kell mennem otthonról, a szerelmemtől, a gyerekeimtől azért, hogy ezt segítsek másnak is létrehozni.

És mostanra ezt tekintem a legfőbb szakmai feladatomnak

Boldog párkapcsolat, boldog család.

Minden reggel, amikor papucsban, hálóingben kávéval a kezemben kimegyek a kertembe megnézni, mennyit nőtt az éjjel a paradicsom, emlékeztetem magam arra, hogy ez az az otthon, ahova érdemes hazaérkeznem, hogy öleljem át a szeretteimet, mert mi együtt vagyunk MI. 

A feladatom, végigkísérni embereket azon az úton, ahol boldog párkapcsolat jöhet létre, és ez a magja a boldog családnak.

Ha úgy érzed, tudok neked segíteni, jelentkezz hozzám konzultációra: aurasoma@aura-soma.hu

Szoros a kapcsolatom az asztrológiával. Egészen bizonyos vagyok benne, élem és tapasztalom, hogy a bolygók, mint nagy áramgenerátorok hatással vannak az életünkre, és számunkra szinte felfoghatatlan erővel alakítják a Mezőt, az energiateret, amiben létezünk. Ezért mi magunk, mint energialények ebben a mezőben olyan módon tudunk létezni, hogy befolyásolva vagyunk, az áramlatokban úszunk.

A bolygók hatása alól teljesen és 100%-osan kilépni nem lehet, de a terápiával kioldhatóak a bennünk lévő kapcsolódási pontok, és ilyen módon a hatás is jelentősen enyhül, vagy éppen egy kósza gondolatnál megáll.

Nálunk az asztrológia családi hagyomány, a testvérem, Bábity Richárd az ország legkiválóbb asztrológusa. tűpontosan látja a kollektív folyamatokat, és egyéni elemzésben a személyes utat. Ha tudjuk hol kell megfogni a problémát, onnantól már célirányosan lehet haladni. Az előrejelzések, melyek terápiás oldalról közelíti meg az asztrológiát itt olvasható:

Bábity Richárd

Zöldkör

Az Aura – Soma Hungary központja Budapesten található, a csendes Óbudai övezetben.

Itt folyik az oktatás, az Aura – Soma tanácsadás, más néven Aura – Soma konzultáció és itt lehet átvenni személyesen a termékeket.

Címünk: Budapest, 1023, Bécsi út 20. fsz.1.

csengő: Aura – Soma Hungary

Ha konzultációra szeretnél jönni, kérlek egyeztess velünk az aurasoma@aura-soma.hu emilcímen.

Telefonszámunk: +3670 60 44489

Ha személyesen szeretnél hozzánk ellátogatni, megnézni élőben az üvegeket, vagy ott szeretnél vásárolni, kérlek nyitvatartási időben gyere:

kedd 10.00 – 13.00

csütörtök 15.00 – 18.00

Várunk szeretettel

Baksáné Bábity Viktória & Pápai Fruzsina

Az Aura – Soma rendszere angol. Egy Vicky Wall nevű hölgy hozta létre, élete alkonyán. 7. gyermek 7. gyermekeként született, haszid zsidó családba, ahol az édesapjától kezdte el tanulni a természetes gyógyítás mesterségét. Majd felnőve hátrahagyva múltját, vallását, származási családját, elindult egy hosszú tanulási úton, melynek a végén az Aura – Soma színes palackjai állnak.

Az üvegek születése:

Édesapja halálát követően Vicky-nek látomása volt. Egyik éjjel szivárványszínű fények jöttek az égből, és egy hang azt mondta, válaszd szét a vizeket. Nyugtalanította a látomás, de igyekezett figyelmen kívül hagyni. Azonban ugyanez megismétlődött a következő 2 éjszaka is. A 3. látomásnál felkelt az ágyból, és az éjszaka közepén megalkotta az első 4 Aura – Soma palackot.

/Az életéről bővebben ITT olvashatsz/

Mivel életének korai éveiben fitoterápiát később gyógyszerkészítést tanult, ezért az általa készített folyadékokat szépségolajnak nevezte, amelyek gazdag növényi és ásványi összetevőkkel, tiszta vízzel és olajjal a szépséget támogatják. Úgy gondolta, ezek a folyadékok a bőrre kenve olyanok lesznek, mint Kleopátra szamárteje.

Csak később, a tapasztalat révén derült ki, hogy a színes szépségolajok érzelmi állapotokhoz is kapcsolódnak, és jóval többre képesek, ha szakszerűen, célirányosan használják őket.

Így megszületett az Aura – Soma konzultáció

Az Aura – Soma nemzetközi rendszere jelenleg több, mint 80 országban van jelen, központja Dev Aura, jelenlegi nemzetközi vezetője Mike Booth.

Anglia, Lincolnshire megye, Tetford: az Aura – Soma nemzetközi központja:

Dev Aura