Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tarot hétvége az Aura – Soma palackokkal, szeptember 28-29. (szombat és vasárnap)

szeptember 28. szombat 10:00 - szeptember 29. vasárnap 17:00

Sokan tudják már, hogy az Aura-Soma palackokhoz egykor Tarot kártya is készül.

Ezek a kártyacsomagok különlegesek, mert minden Aura – Soma üveghez készült egy elő energiás festmény és ebből született a Tarot lap, az ősi energiákkal összhangban.

És ezek a kártyalapok fantasztikusak, mert szimbólumokban rendkívül gazdagok, és mélyre engednek tekinteni az emberi Lélek útjában.

Miben tud többet, mit a többi Tarot kártya?

…A magasabb rendű nézőpontjaiban.

Abban a szimbólumvilágban, ahol a valódi válaszok születnek, az élet nagy kihívásai mind értelmet nyernek, és a bölcs útja megvilágításra kerül.

 

Szeretek Tarot kártyát vetni, mert nem csak a jövőt mutatja meg, de a helyes hozzáállást is, időnként a Felemelkedett Mesterek üzenetével megtoldva.

És szeretem ezt a Tarot kártya vetést tanítani, mert biztosan tudom, hogy ez egy jobb világ lesz, ha Te is kirakod a kártyát azoknak, akik ezt kérik, és ősi-mély bölcsességből tudsz nekik válaszokat adni.

Te vagy a szín, amit választasz, és Te vagy a Tarot lap, mely az utadat mutatja.

A Bolond, mely valójában az egyetlen bölcs lépést teszi, elindul az útján, hogy fellebenthesse a fátylat, és megtalálja a Grált.

Ha csatlakozol, Te is megtalálod.

Ezt megígérem.

 

Várlak Szeretettel!

Bábity Viki

 

 

 

 

 

 

Visszajelzés:

“Hihetetlen volt látni a lapokat, milyen pontosan megmutatják, miben vagyok benne. Szinte lehetetlen hogy ennyire pontos legyen a kép, de minden ott volt. A múlt is, a jelen is, és az is, ahogyan érzem magam ebben a kapcsolatban. És ahogy az Aura – Soma magyarázza, azt is megértettem, miért kerültem ebbe a helyzetbe. Köszönöm a csapatnak!”

Emília

Részletek

Kezdés:
szeptember 28. szombat 10:00
Vége:
szeptember 29. vasárnap 17:00