Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A lélek ébredése, színterápiás csoport Aura – Soma palackokkal

március 9. szombat 10:00 - március 10. vasárnap 17:00

A színterápia olyan eszközök tárháza, amellyel finoman, gyengéden, ámde határozottan tudsz segíteni Önmagadon és a környezetedben élőkön. Érezted már, hogy szeretnél segíteni másoknak, de nem tudod, hogyan. A Színterápia kezdő csoportban megismertük a színek jelentéseit, a saját választott Aura – Soma palackunkon keresztül. Az évek során sok-sok kezdő csoportot vittem, jönnek a visszajelzések, látjuk alakulni, változni az életeket. Nagyszerű ajándéka ez az Aura – soma palackoknak, hogy általuk mélyebbre látunk Önmagunkban, de ami még fantasztikusabb, hogy dönteni is segítenek, melyik a legjobb lépés a számunkra, hogy előrébb haladjunk az életben.

Tehát a csoport legerősebb tapasztalata a saját élmény.

A tudás, amit elsajátíthatsz:

-hogyan inkarnálódik a lélek, hogyan tárolja az előző életek sérüléseit, ez milyen következményekkel jár jelen időben, és hogyan segít ebben az Aura – Soma

-hogyan épül fel az energiatest és a fizikai test, a főbb energiaközpontok, ehhez kapcsolódóan a csakrakészletet is megismerjük

-az energiatest szintlépése: élő kapcsolat a Felemelekedett Mesterekkel, ehhez kapcsolódóan a Mesterpalack-készlet és a kvintesszenciák használata, avagy a tudat alkímiája

Ezen túl megtanuljuk hogyan „olvassuk” mások Aura – Soma palackjait, hogyan bontsuk ki a benne rejlő lehetőségeket és mutassuk meg a benne rejlő tehetséget.

Itt találkozik a spiritualitás és a terápiás tudás, ez az első lépés, ahol önmagunk gyógyulása/változása felől elmozdulunk mások gyógyulásának/változásának irányába.

Ha úgy érzed, hogy mások segítése szeretnéd, hogy a hivatásod legyen, vagy már profi segítő vagy, és bővíteni szeretnéd az eszköztáradat, ez a program tökéletes a számodra.

Részvételi díj:
25.000 ft/fő/2 nap

jelentkezési határidő: március 1. péntek
A jelentkezés feltétele előleg befizetése

Jelentkezés:

aurasoma@aura-soma.hu

+36 70 60 444 89

 

Ha bármilyen kérdésed adódna a képzéssel kapcsolatban, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az aurasoma@aura-soma.hu e-mailcímen.

Részletek

Kezdés:
március 9. szombat 10:00
Vége:
március 10. vasárnap 17:00