Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szárnyasok Köre

2018-12-15 14:00 - 19:00

Üdvözöllek.

A láthatón túli világról szeretnék neked mesélni. Arról a világról, amiben sokkal inkább otthon érzem magam. Szerettem, házasodtam, gyermeket szültem, sőt még valamiféle karriert is csináltam. Szerettem volna megélni mindent, amit a fizikai világ megadhat. Annak, akik a szellemi világot szolgálja, lehetnek kérései. Meg kellett élnem és tapasztalnom mindent, hogy el tudjam fogadni a tanítók útját. Nőként, lányként majd asszonyként, meg akartam élni az élet teljességét, a szerelem misztériumát, a házasság szövetségét, a szülést, mint az élet és a halál kapuját. És minden fizikai tapasztalat mögött ott volt Valami Más. A megfoghatatlanból.

Az életem második felét élem. tudom, meddig fog tartani és ki vagyok békülve a végével. És ezt a második részt szeretném azzal tölteni, amit valóban fontosnak tartok, hogy segítsek Neked, (ha velem tartasz), hogy kibontakoztasd a képességeidet. Hogy az itt töltött időben, ha már inkarnálódtunk, tényleg csináljunk már valami értelmeset.

A Szárnyasok Köre nem való mindenkinek. Ez nem a terápiáról szól, én pedig nem anyapótló leszek. Ami leszek, Az Ami Vagyok. A kör vezetője, szertartások és hagyományok őrzője, a tudás őrzője. És átadója ha kéred.

Minden, amit tudok a látható és láthatatlan világról itt szeretném átadni. Ebben a szellemi közösségben.

December 14-én szombaton délután 2-kor (14.00) kezdünk.

Ezen alkalommal a tűzről mesélek, ősi vallásokról, kik és hogyan tisztelték a tüzet, Istenekről és Istennőkről, tűzszertartásról, amit otthon is el tudsz végezni. Mágiáról és tűzvarázslatról, a főnixről és az újjászületés misztériumáról.

 

jelentkezés: aurasoma@aurasoma.hu

részvételi díj: 5000 ft/fő

a részvétel feltétele regisztráció személyesen vagy e-mailben, pontos címet jelentkezés után küldök

 

Várlak Szeretettel!

Részletek

Dátum:
2018-12-15
Időpont:
14:00 - 19:00

Helyszín

Budapest III. kerület
Budapest, 1034 + Google Térkép