Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Októberi Telihold szertartás – október 10. csütörtök 18.30

október 10. csütörtök 18:30 - 20:00

Kagylókat hoztam a tenger mellől.

Gyönyörűséges emlékeztetőket a legendára, hogy Vénusz a habokból született.

Az októberi időszak egyik fontos energiája, hogy a Nap a Mérleg energiájában áll, vagyis a Nap tiszta meleg fényét a Vénusz bolygó felé áramoltatja. Telihold idején ez az energia a Holdat is eléri. Ilyen módon egy energetikai trigon jön létre, amelyben a Nap összekapcsolódik a Vénusszal, mely a szerelem és harmónia ura, és a Holddal, mely a család és női intuíció égi fényadója.

Az ősi istennő, melyben ez a két minőség egyesül Istár, vagy régi nevén Innana.

Istár a szerelem általi beavató, akinek fülét a Nap és a Hold ékesíti, koronája csillagokból áll, és aki 7 alvilági kapun át ment a mélybe, hogy onnan szerelmét felhozza, és a hold fényében megfürödve tisztaságát és kincseit visszakapja.

Ez a különleges bolygóállás minden évben csak egyszer van, ezért az októberi telihold szertartás ennek a jegyében zajlik.

Felébresztjük magunkban az Ősi Istennőt, mely a nőiesség esszenciáját hordozza, hogy megszülessen bennünk valami, ami egyszerre régi és új, a Nők Bölcsessége.

Szeretném, ha jutna időd arra, hogy kiválaszd magadnak azt az Aura – Soma palackot, mely benned a nőiességet gyógyítja, és ha mesélhetnék arról, hogy ez hogyan nyílik ki Benned.

A szertartás végén pedig egy kagylóval indítunk útnak, amely az oltáron szentelődött-töltődött.

Szeretettel,

Bábity Viki

 

Részletek

Dátum:
október 10. csütörtök
Időpont:
18:30 - 20:00