Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Novemberi Telihold Szertartás, november 12. kedd 18.30 …Samhain ünnepe

november 12. kedd 18:30 - 20:30

Elérkezett a vigasság ideje 🙂

Samhain a kelta újév-ünnep erre az időszakra esik, és bár itt már a hidegben meleg pulcsiba és prémekbe burkolózunk, az Aura – Soma központban fény lesz és nevetés.

Samhain volt az eredet a Halloween-nek, egy éjszaka, amikor a világunk felbolydul, és a boszorkányok előbújnak megmutatni magukat. A világok közötti átjárók elvékonyodnak, a varázslatok megfogannak, a töklámpásokban a mécsesek távol tartanak tőlünk sok-sok sötét energiát, mágikus házőrzőként védve minket minden rossz szándéktól.

Majd az éjszaka elmúltával elkezdődött a Szakrális Új Év. Ahogy a hideg és a tél felé lépkedünk, végre lehet forralt borozni, kandalló elé kucorodni, meleg pulcsiban összebújni, kipirult arccal nevetni és lányosan a szép férfiakra mosolyogni.

Mi ezt a Samhain ünnepet a novemberi telihold meditációval kötjük össze.

Lesz csillámos tökös forró ital, forró csoki, nevetés és barátkozás. Mesélni fogok a beavató szexualitásról, a rítusokról és energiákról, ami megmozdítja a férfiban és a nőben a szakrális szent összekapcsolódást, és hogy mi az a spirituális ok, ami miatt a férfiak ennyire vágynak a szexre.

 

Lesz tűzszertartás is, ilyen még nálunk nem volt, beviszem a mágikus üstöt (amit minden jó boszorkány tart otthon), és elégetjük az elmúlt évet, annak minden kínját, nyűgét, és koccintunk az előttünk álló karácsonyra, és az előttünk álló lehetőségekre.

időpont: november 12. 18.30

helyszín: Aura – Soma Hungary, Bp. II.ker. Bécsi út 20. fsz 1.

 

Jelentkezés: aurasoma@aura-soma.hu

maximum létszám: 15 fő

részvételi díj early bird: 2490 ft november 5-ig történő jelentkezéssel

november 5 után: 3500 ft

 

Természetesen lesz meditáció is, hiszen a jó boszorkányok tudják, hogy a bennük lévő fényt táplálni kell, ébreszteni-növelni, hogy a bennünk lévő varázserő növekedjen.

Ha úgy érzed, valahol mélyen te is a jó boszik közé tartozol, várunk szeretettel!

 

Samhainra fel!

Szeretettel, Viki

 

Részletek

Dátum:
november 12. kedd
Időpont:
18:30 - 20:30