Események betöltése

« Összes Események

Hogyan dolgozzunk angyalokkal -Adventi Arkangyal csoport,Aura-Soma Angyalüvegek és esszenciák

december 14. szombat 10:00 - december 15. vasárnap 17:00

Arkangyalok körében – aura-Soma Arkangyal esszenciák

2 napos együtt, közösségben

 

A szeretet a lényeg.

Az emberi kapcsolatok.

Úgy általában a kapcsolatok.

A kapcsolat önmagaddal.

A kapcsolat másokkal.

A kapcsolat a szerelmeddel

A kapcsolat a majdnem-szerelmeddel.

A kapcsolat a gyerekeddel.

A kapcsolat a szüleiddel.

A kapcsolat az őseiddel.

A kapcsolat a meg-nem-születettekkel.

Ha életünk végén visszanézünk, hogy boldogok voltunk-e, a válasz a kapcsolatainkban fog rejleni.

Eközben láthatatlanul, évtizedeken át kísérve minket (és évezredeken át az emberiséget), ott vannak a szárnyas segítők, az Őrangyalok és Arkangyalok, létezésük céljával, hogy segítsék az emberek közötti kapcsolatot.

Az Aura – Soma palackok világában ők mindig is fontos szerepet játszottak, kezdve a 44-es őrangyal üveggel, egészen a 115-ös palackig, a szárnyas-szerelmes Khemiel & Ariel párosig.

 

44-es Őrangyal palack. 37-es Őrangyal a földre száll. 68-as Gábriel. 

Mihály, Gábriel, Raffael, Uriel, Sandalphon, Tzadkiel, Metatron, Jophiel, Samael,Haniel, Chamael, Azrael, Ratziel, Tzaphkiel, Jeremiel, Zachariel, Ambriel, Daniel, Israfel, Cassiel, Raguel, Khemiel & Ariel. 

Minden Őrangyal és Arkangyalpalack a kapcsolatainkat gyógyítja, a bizalmat és a szeretetünket önmagunk felé és mások felé. Velük, Egyensúlypalackjaikkal és esszenciáikkal mind foglalkozni fogunk, és velük, szárnyaló szeretetükkel transzformálódunk. Mert a feltétel nélküli szeretetükben megtartódunk, bízhatunk.

Hogyan bízzak meg feltétel nélkül valakiben?

Először bízz meg feltétel nélkül magadban. Az Arkangyal palackok sora átalakítja életünk érzelmi sérüléseit, és visszakapcsol bennünket a harmóniához, a békéhez és az isteni Tervhez.

Ehhez társulnak Arkangyalesszenciák, ezek a különleges esszenciális szerek, amik segítenek energetikai kapcsolatot teremteni az angyalokkal, és az ő védelmező-gyógyító energiájukkal.

Mintha a szárnyak ölelnének át.

Áldásos a szeretetük.

Ezen a két napon ők, a szárnyas segítőink vannak a főszerepben. Választásaink megmutatják a bennünk áramló folyamatot, ami a saját élettervünk felé visz minket, és véghez vihetjük az angyali behívást, az angyali invokációt, hogy erejüket, szárnyaikat, puha tollaikat értünk mozdítsák.

Ezen a két napon megtanuljuk, hogyan hívhatjuk be őket életünkbe, és hogyan kérjünk segítséget, hogy valóban az Örömöt válasszuk.

Te az örömöt választod?

Hogyan hívjunk angyalokat

Ez egy fontos kérdés, mivel számos olyan helyzet adódik, amikor jól jön az isteni segítség. Egészen fantasztikus élmény, amikor megérzed Őket, a szárnyas segítőket, és megérinti valami a szívedet, a valódi kapcsolat velük, általuk. Természetesen ezen a két napon létrehozzuk ezt az aktív kapcsolatot, és az Aura – Soma esszenciáit használjuk az érzékelés felerősítésére.

Időpont: 2019. December 14-15. (szombat és vasárnap) Nem ottalvós buli, de ha szállásra van szükséged, szólj, hogy segíteni tudjunk.

Részvételi díj:

early bird December 1-ig történő jelentkezéssel: 30 000 ft/fő

December 1 után: 35 000 ft/fő

Maximum létszám: 15 fő

 

Lányok, asszonyok és nők sokaságának változtattam meg az életét az elmúlt 20 évben, és örömmel tölt el, ha velem tartasz.

Ha jönni szeretnél, kérlek jelezd ezt e-mailen:

aurasoma@aura-soma.hu

 

Szeretettel,

Bábity Viki

Részletek

Kezdés:
december 14. szombat 10:00
Vége:
december 15. vasárnap 17:00