Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Elengedés, átváltozás, újjászületés csoport

2018-11-23 18:30 - 20:30

Elengedés. Ez életünk változásának kulcsa. Mindaz, ami szeretek és szerettem, örökkévalónak tűnt és tűnik. Minden, ami jó, ami MOST jó és minden, ami jó volt, ami boldog perceket, összetartozást, élményeket adott, örökkévalónak látszott. Szerettük volna, ha sosem ér véget. A végtelennek tűnő percek velünk maradnak, a nevetés, az öröm, a meghittség.

De valahogy az Élet természete az, hogy ami végtelenül értékes, azt sem maradhat meg örökké.

Sem szerelem, sem életidő, sem siker. Az Élet természete a tavasz, nyár, ősz, tél, tavasz váltakozása. És időnként meg kell élnünk a dermesztő telet is.

Ez a program egy csoportos program, ahol egymást támogatva, segítve szakmai segítői vezetés alatt valódi elengedést élhetsz meg.

Szeretnék segíteni.

Igen. El lehet elengedni, sőt elengedni lehet, sőt kell is, mert az életet tovább kell élni és újra kell mosolyogni és örülni.

A csoportfoglalkozás kreatív terápiás eszközök felhasználásával segít, hogy valóban el tudj engedni, és változni, és újjászületni.

Várunk szeretettel, egyedül vagy párban, barátnővel, vagy családtaggal.

A november 23-ai alkalom az első, ez egyben nyílt nap, hogy megismerd, hogyan dolgozunk magunkon, ezért a részvétel díjtalan.

A részvétel feltétele e-mailben való jelentkezés, november 22. csütörtökig:

aurasoma@aurasoma.hu

pontos címet a jelentkezőknek e-mailben küldünk.

Szeretettel,

Viki

Részletek

Dátum:
2018-11-23
Időpont:
18:30 - 20:30

Helyszín

Budapest III. kerület
Budapest, 1034 + Google Térkép