Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Családállítás az Aura Soma Hungary központjában

május 25. szombat

Sok-sok évvel ezelőtt, tényleg nagyon sok évvel ezelőtt, sőt még az Aura – Somás évekkel ezelőtt találkoztam a családállítással.

A legtöbb embernek valahogy az az életútja, hogy felnő, elindul az életben, útközben rájön, hogy valahogy nem érzi jól magát, elkezdi keresni, kutatni, hogy hogyan jöhet ki ebből, és végül találkozik a “hivatalos” és az “alternatív” módszerekkel, amik valójában azért alternatívak mert Magyarországon a tudományos életbe minden évtizedes fáziskéséssel engedődik be. És ezekben a módszerekben először rájön egy csomó mindenre, hogy miért nem érzi jól magát, aztán ha kitart ebben a folyamatban elkezdi kipakolni a hátizsákot. Mert mindenkinek van. Annak is, akihez ő elmegy kipakolni a hátizsákot.

 

Az Univerzumunk már csak ilyen.

 

Szóval miközben más normális emberek kb 30 éves korukra elkezdenek magukkal foglalkozni, engem valahogy 15 évesen beletolt ebbe az élet, teljes szívvel az Aura – Somát felvállaltam, mert tapasztaltam, hogy az jó, és nagyon sok évig nem akartam menni családállításra, mert nem találtam azt az embert, akiről azt éreztem, hogy olyan csoportenergiát építene fel, amiben én kiszórhatnám a hátizsákomat.

És megvan.

Reményi Gergőnek hívják, ne keresd, nem reklámozza magát. Elképesztően jó családállító. Nem ebből él, ezért nem fogsz róla anyagot találni. Ha jössz, azért gyere, mert mi akik itt dolgozunk, évtizedek óta próbáljuk, tapasztaljuk a szakembereket, és a saját bőrünkre mentünk, és Gergő nagyon jó.

És van még mit kipakolni a hátizsákból, ezért ismét 

 

CSALÁDÁLLÍTÁST szervezünk

 

Ha szeretnél jönni, írj nekünk emilt: aurasoma@aura-soma.hu

Kétféle módon lehet bekapcsolódni:

  • állító (11000 ft/alk)
  • segítő (5000 ft/alk)

 

Az állító azt jelenti, hogy hozol témát, a te életed egy szeletét fogjuk újrarendezni, és az egész csapat erre fókuszál. Az állítás lehet nyitott és fedett, a fedett azt jelenti, hogy senki nem tudja, min dolgozik a csapat. Na az a nem semmi, amikor így csináljuk, senki nem tudja, valójában kinek vagy minek állt be (én voltam már Mr. megfelelési kényszer), és mégis minden rendeződik. Döbbenetes milyen mondatok jönnek így át, TÉNYLEG minden információ benne van a mezőben.

a segítő azt jelenti, hogy saját témát nem hozol, de beleállsz a mezőbe, részese vagy az energia gyógyulásának, a te életedet is érinti, a mező behúz a megfelelő helyre.

 

Szóval e-mailes jelentkezést kérünk:

aurasoma@aura-soma.hu

A létszám maximum 12 fő, a jelentkezéseket időrendben tudjuk fogadni.

 

Gyere, tarts velünk!

 

Szeretettel,

Bábity Viki

Aura – Soma

 

Részletek

Dátum:
május 25. szombat