Események betöltése

« Összes Események

Bevezetés a színterápiába, kezdő csoport április 6-7. (szombat és vasárnap)

április 6. szombat 08:00 - április 7. vasárnap 17:00

(Kezdő Aura – Soma csoport)

Ismerd meg, hogyan hatnak a színek, hogyan fejlődik általuk a Lélek

Amikor az Aura – Soma üvegekkel először találkoztam, elvarázsolt a színeknek az áramlása, ahogy akkor előttem ez a különleges rendszer megnyilvánult. 22 éves voltam, és az üvegek színei többet meséltek rólam, mint amit én akkor magamról tudtam. Azóta eltelt nagyon sok év, és én egyre közelebb kerültem ahhoz a megértéshez, amit önismeretnek nevezük, ahhoz a fejlődéshez, amit tudatosságnak nevezünk, végül azv a személy lettem, aki másokat is kísér ezen az úton.

Vicky Wall azt mondta, hogy az Aura – Soma CSODA és TÜKÖR. Én mélyen egyetértek vele. Csoda, mert minden emberi lény egyszeri és megismételhetetlencsoda, a lélek és a személyiség mélyülő rétegeivel, amit az Egyensúlyüvegek tükörként segítenekfelfedezni, sőt áttranszformálni.

A színeken keresztül fogunk betekinteni az emberi lélekbe, önmagunkba. Megismerni Azt, Akik Vagyunk, Akinek Születtünk, ami a dolgunk a világban. Csoda, amikor megértjük, mi végre vagyunk itt a földön, és tükörként fogják megmutatni választott üvegeink, hogy milyen mélységek rejlenek bennünk.

Ezen a 2 napon a saját személyes üvegeinken keresztül ismerjük meg a színek jelentéseit, kapcsolódásait a lélekhez, a tudathoz és a fizikai világhoz.

Életünk fontos kérdéseihez keresünk választ:

Mi az életfeladatom?

Hogyan gyógyíthatom meg a gyerekkoromat?

Mi akadályoz a boldog párkapcsolatban?

Hogyan lehetek egészséges?

Az Egyensúlyüvegeinken keresztül saját egyedi válaszainkat kapjuk meg, saját fejlődésünkben.

Várunk Szeretettel!

 

Részvételi díj:
25.000 ft/fő/2 nap

Jelentkezés:

aurasoma@aura-soma.hu

+36 70 60 444 89

 

Ha bármilyen kérdésed adódna a képzéssel kapcsolatban, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az aurasoma@aura-soma.hu e-mailcímen.

Részletek

Kezdés:
április 6. szombat 08:00
Vége:
április 7. vasárnap 17:00