Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Aura – Soma palackok és a Tarot

2019-02-16 10:00 - 2019-02-17 17:00

Az Aura – Soma palackok száma több mint 100 ezért elsőre kérdés, hogyan kapcsolódik össze ez a Tarot kártyával? Ha ezeket a sorokat olvasod, talán láttál már olyan Tarot kártyát, ami az Aura – Soma palackokhoz tartozik.

Mivel az Egyensúlyüvegek számozva vannak, a 0-s üveg a Bolond lapjához társul. Ilyen módon végig megyünk a Nagy Arkánumon, majd a Kis Arkánumon, majd újra egy Nagy Arkánum következik, azonban ez az életben már egy megfejlődött állapotot, egy magasabb rendű nézőpontot mutat. Majd ezt lezárva az Arkangyalkészlet lapjai zárják a kártyalapokat, Arkangyalkártyákat alkotva.

Ez a különleges tarot kártya gazdag szimbólumvilággal Új-Zélandon készül, és a mai napig születnek új lapok, ahogy születnek az új üvegek.

Valahányszor megszületik egy Aura – Soma palack, egy különleges képességű hölgy, akit Pamelának hívnak, megalkot egy festményt, ami az új Egyensúlyüveg harmóniáját tükrözi. Ezek a lágy, finom energiájú lapok segítenek bennünket a palackok mélyebb megértésében, és a Tarot kártyák világában egy magasabb spirituális szintre lépésben.

Ebben a 2 napban a 2 Nagy Arkánumot tudjuk áttekinteni, hiszen 42 lapot nézünk át.

A folyamat több elméleti oktatásnál. A Nagy méretű lapokat egy körben rakjuk le, és helyezzük rá az életkörre, életünk fő áramát megvizsgálva, hol tartunk éppen a saját sorsfolyamatunkban, és mi a következő lépés.

A 2 Nagy Arkánumot vizsgálva azt is megnézhetjük, melyek azok a magasabb nézőpontok, melyek segítenek bennünket, hogy a lehető legkevesebb problémával keljen tovább haladni a körön.

Részvételi díj:
25.000 ft/fő/2 nap

Jelentkezés:

aurasoma@aura-soma.hu

+36 70 60 444 89

 

Ha bármilyen kérdésed adódna a képzéssel kapcsolatban, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az aurasoma@aura-soma.hu e-mailcímen.

Részletek

Kezdés:
2019-02-16 10:00
Vége:
2019-02-17 17:00