Események betöltése

« Összes Események

Aura – Soma nyílt nap, február 1. szombat 14.00

február 1. szombat 14:00 - 18:00

Az Aura – Soma palackok világa káprázatos.
Színek és fények, amik hívogatnak, színes üvegek, amikről érezzük, hogy le kell vennünk a polcról, magunkhoz kell ölelnünk, és bár nem értjük, miért olyan erős a hívás, a színek és illatok megnyugtatnak és elvarázsolnak.
Ezen a nyílt napon az Aura – Soma Hungary központja tárt ajtóval vár mindenkit, aki érdeklődik
az Aura – Soma palackok
a színpszichológia
az illóolajok
a kristályok
és a lélek dolgai iránt.

A nyílt nap ingyenes.

Számunkra fontos, hogy megmutathatjuk, hogy a színek és színes palackok a lélek tükrei, és aktívan hozzájárulhatnak a test-lélek-szellem jól létéhez.

14 és 18 óra között rövid előadásokban mesélek erről a csodás szín-segítő-rendszerről, hogy a színeken túl (Beyond colour), milyen ajándékokat rejt ez a rendszer.

Előadások:

14.00 Válassz üveget!

Milyen lélek-dinamika működik az Aura – Soma üvegek választásakor? Mit jelentenek az üvegek és hogyan működnek, hogyan hatnak ránk? Mit jelent az, hogy Aura – Soma és mi van a benne a színeken túl? Hogyan segít és miként segít?

15.30 Ősi istennői energiák palackokba zárva

Miért olyan jelentős az időnek ezen a pontján az Istennői energia újraébredése. Mi volt a kereszténység előtt, és hogyan maradt fenn napjainkban a matriarchális szimbolika. Egyes Aura – Soma palackoknak kapcsolódásuk van ehhez a női energiához. A Hold minden aspektusa jelen van benne. Melyek ezek, hogy hogyan segítenek bennünket energiáikkal?

17.00 Meditáció: összekapcsolódás lényünk középpontjával, a Belső Csillaggal

A részvétel ingyenes, de e-mailes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő: 2020 január 20.

aurasoma@aura-soma.hu

Részletek

Dátum:
február 1. szombat
Időpont:
14:00 - 18:00