Események betöltése

« Összes Események

Aura – Soma karácsonyi vásár 2019. november 30. szombat délután 14.00 – 18.00

november 30. szombat 14:00 - 20:00

Kedves Barátom és Kedves Kolléga!

 

Szeretettel meghívlak az Aura – Soma Hungary karácsonyi vásárra!

 

Ez egy különleges program, ami egy évben egyszer van csupán, és azért jött létre, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot, azoknak akiket szeretsz.

 

Minden Aura – Soma termék, amit ezen a napon vásárolsz, 11% árengedménnyel lehet a Tied!

 

Ezt a szombat délutánt szeretném felajánlani az igaz szeretetnek, ahol minden tudásommal jelen leszek, hogy segítsek neked kiválasztani az Ajándékot. Mert az, amit nagy körültekintéssel választunk ki, személyre szólóan, odaadással, egy jó Aura – Soma konzulenssel megbeszélve, nos, az valóban szívből és szeretetből fog érkezni.

Én, Bábity Viktória (amúgy Baksáné Bábity Viktória, csak az olyan hosszú 😀 ) lassan 2 évtizede foglalkozom az Aura – Soma esszenciákkal. Ez idő alatt emberi történetek ezreit hallgattam meg, megtanultam, hogy a legnagyobb gyógyító ereje az elfogadó szeretetnek van, és ebben az Aura – Soma szerek nagyon erős támogatók tudnak lenni. Szeretném, ha ezen a szombat délutánon megtalálnád a tökéletes, személyre szabott ajándékot, és ahhoz, hogy ez igazán szuper dolog legyen, ott leszek, és minden kérdésedre válaszolok, ami abban segít, hogy meglegyen a TÖKÉLETES KARÁCSONYI AJÁNDÉK.

11% árengedményt kap minden kedves vásárlónk, aki ezen a napon, szombat délután érkezik, és itt választja ki karácsonyi meglepetéseit. Ha kéred, be is csomagoljuk Neked, hogy aztán már otthon becsúsztasd a szekrény aljába, és a foteledben egy jó teával, forró csokival, könyvvel, tablettel, vagy bármivel (és bárkivel), ami jólesik!

 

Várlak szeretettel, november 30-án szombaton délután.

14 órától 20 óráig

Szólj a férjednek, a párodnak, az anyukádnak és a tesódnak, hogy lehetne idén valami igazán különleges, aminek nagyon örülnél. Mi örömmel segítünk a családodnak és a barátaidnak kiválasztani, hogy mi a neked való Aura – Soma esszencia. Így ezekkel a különleges meglepetésekkel lehet gazdagabb a karácsonyod, hiszen hogy pontosan mit kapsz, az meglepetés lesz, karácsonyig te sem tudod!

Mire itt a karácsonyi bolti roham, te már rég túl leszel mindenen, és a karácsonyi ajándékok eldugva várják, hogy te kipihenten, kisimulva, lélekben is ünnepelve átadd Őket, vagy éppen megkapd Őket.

Várlak szeretettel!

Bábity Viktória

 

Részletek

Dátum:
november 30. szombat
Időpont:
14:00 - 20:00