nőiesség, nőnek születtél

Hogyan legyek nőies? Valami baj van a nőiességemmel? Mi az, hogy nőies? Mi kell a férfinak? Mit keres bennem? Naponta kapunk ilyen kérdéseket azon hölgyektől, akik egyéni konzultációra jönnek hozzánk. Bár az Aura – Soma nagyon spirituális rendszer, mégis az esetek többségében a hétköznapi életet kell rendbe tennünk, amely esetben cél, hogy megtaláld a boldogságodat. Néha maga a spiritualitás segít rendezni a fizikai világot, máskor a fizikai világot kell rendezni, hogy a spirituális kapuk kinyíljanak.

 

Szilárdan hiszek abban, hogy bármit is szeretnél, jogod van megkapni.

 

Egészen pontosan jogod van megkapni, hogy megtapasztald, valóban ez-e a létező legjobb, amit kaphatsz az Élettől. Ma a letölthető alkalmazások világában, ahol minden a kényelmünket szolgálja, a legnehezebb olyan párkapcsolatra lelni, ahol valóban egymásra figyelve tudunk szeretni, hosszú-hosszú éveket együtt leélve, talán ezért is vágyunk ebben annyira kiteljesedni.

Mi, emberek, sőt a kedvenceink a kutyák és macskák is, társas lények vagyunk. Évek távlatában akkor érezzük jól magunkat a világban, ha reggel van kihez szólni, és egy szerethető mosolygós ember társaságában elfogyasztani egy jó teát vagy kávét. Ez mind a férfiakra mind a nőkre igaz.

Miért van akkor mégis annyi egyedülálló szingli?

Ahhoz, hogy értsd ezt a kapcsolódás létrejöttét, próbáld meg úgy nézni a párkapcsolatot, mint a yin-yang jelét. Az ellenpólusunkat keressük. A férfias férfi a nőies nőt, a nőies nő a férfias férfit. Ha ez a kapcsolódás nem jön létre, akkor a kettőből valamelyik hiányzik.

Megértem, ha erre felkapod a fejedet, de szeretném, ha értenéd, hogy csak azon az úton kísérlek végig, amin én is végigmentem.

Nem csináltál semmi rosszat. Egyszerűen olyan a világunk, hogy cirka 100 éve zajlik egy folyamat, ami a nőiességet rombolja. Ezért a nők nem tanulnak meg nőiesnek lenni, nőiesen mozogni, beszélni, viselkedni, a férfit megmérni, hogy méltó-e?

Tanulni kell ezt is, mintha egy új nyelvvel találkoznál.

Minden ember egyszeri és megismételhetetlen, az élete is egyedi. Ha szeretnéd az életednek ezt a területét rendbe tenni, várunk szeretettel az Aura – Soma konzultációkon.

 

A nő párkapcsolatban

Ha a yin és a yang áramlása, azaz a párkapcsolat létrejött, meg is kell ezt tartani. Vagy talán már jó ideje együtt vagytok, de szeretnéd ezt jobbá tenni. Nagy feladat ezt, tudjuk mindannyian, akik házasságban élünk és gyereket nevelünk. A mindennapok sodrásában néha elfelejtődik, hogy ki volt az, akibe beleszerettem? Hol változott meg?

Miért változott meg az az ember, akibe beleszerettem?

Tudnod kell, hogy egy közös történet kezdetekor mindenki próbálja megnyerni a másikat, és minden találkozás különleges. Aztán idővel hétköznapivá, sőt monotonná válhat a közös élet.

De nem kell feltétlenül így legyen.

Tud-e változni egy párkapcsolat?

Igen!

Tud-e változni egy nő miatt a férfi?

igen! Nagyon is!

Csak nőként tudnom kell, hogyan és mire reagál, hogy hogyan legyek annyira fontos, hogy változni akarjon.

Ha ez most nem így van az életedben, kérlek csak fogadd el, hogy tudunk még neked újat mesélni ezzel kapcsolatban.

 

Szakrális nő

A régi időkben, amikor mindennek megvolt a maga ideje és rendje, a nők spiritualitása, szakrális hagyományai családon belül öröklődtek. Kevés iskola volt, amin keresztül ilyet tanulni lehetett. Szerencsére sokat változott a világ. Az a nő, asszony, aki elmélyülni szeretett volna, el kellett vonuljon a világtól, feladva szerelmet, gyerekvállalást, hogy a szellemi világnak éljen.

Ma már erre nincsen szükség. Sokan akkor érzik a hívást, amikor a gyerekek már nagyobbak, és felszabadul valamennyi energia. Mások, köztük e sorok írója, soha nem is ismert más létezést, és már gyermekként megérinti a láthatón túli világ. Nekik, nekünk az nem kérdés, mit szeretnénk. Az egyetlen fontos kérdés, hogy mi a dolgom a világban, mi a sorsom, és hogyan hozom ezt össze azzal, hogy boldog is szeretnék lenni.

Ha szeretnél csatlakozni egy olyan női körhöz, ahol valóban összetartás, egymásra figyelés van, és tesszük ezt a szertartások, a spiritualitás és a szakralitás jegyében, csatlakozz hozzánk.

 

NŐI KÖR A NŐI SPIRITUALITÁSÉRT (kattints)

 

A szív feminin irányítása annak valósul meg, aki integrálta mindkét világot. Képes a fizikai világban családban élni, tudását és szeretetét továbbadni, és emellett a szellemi valóságban is jelen van.

Fejünk az égben, lábunk a földön.

 

A Facebook közösségünket ITT találod meg (kattints)

Halgass meg a Youtube-on ITT (kattints) 

 

Csak azon az úton kísérlek át, amin én is végigmentem.

Számomra a spiritualitás az Életet szolgálja. Anyakén és feleségként vezetem a csoportokat, és minden percben tudom, hogy az élet teljességéhez mindegyik oldal szükséges. Hiszem ezt szerelmes nőként, anyukaként, spirituális vezetőként.

Szeretettel és Fénnyel,

Bábity Viki